Leipäkoneet / Panasonic

Croustina tekee sinusta leipurin
Croustinan avulla valmistat fantastisen rapeita ja maukkaita leipiä. Croustinalla leivot kaikenlaiset leivät tyylikkään soikean malliseksi.

Terveellinen vaihtoehto sinulle ja koko perheelle. Erityiset pizzataikina-, hillo- ja leivonnaisohjelmat tarjoavat sinulle paljon mahdollisuuksia luovaan leivontaan.

Eikö olisikin mukavaa syödä joka päivä kotona leivottua leipää - juuri sellaista leipää mistä sinä pidät ja missä on rapea kuori? Croustinalla valitset haluamasi leipätyypin vain yhdellä napin painalluksella.

Päästä mielikuvitus valloilleen ja kokeile uutta proteiinileipää, polentaa tai kurkumalla maustettua cashew-leipää! Päätät itse, mitä terveellisiä ja laadukkaita raaka-aineita valitset.

Croustinalla on lähes taianomainen taito luoda leipiin vastustamattoman rapea ja maukas kuori.
Uudenlaisessa rakenteessa on uunin kaltainen lämpö ja lämpöä heijastava sisäkansi, mikä takaa täydellisen rapean kuoren joka kerta.

Croustina merkitsee vapautta keliakiaa tai ruoka-aineallergioita sairastaville sen erityisten gluteenittomalle leivälle ja leivonnaisille suunniteltujen ohjelmien ansiosta. Raaka-aineita valitessasi jätät vain allergeenit pois. Näin voit itse valmistaa herkullisia leivontatuotteita koko perheelle.

Jos osaat keksiä sen, osaat valmistaa sen Croustinan avulla.
Lisää valmistusaineet ja valitse haluamasi 18 ohjelmasta. Lempileipäsi valmistuu napin painalluksella, olipa se sitten rapea kokojyväleipä tai pehmeä briossi.


Pehmeää vuokaleipää leipoessasi valitset itse koon ja paistoasteen. Voit valmistaa myös leivonnaisia, hilloa tai pizzataikinan.

Kaikki on mahdollista, myös gluteenittomana.
Täydellinen leipä edellyttää täydellistä lämpötilaa.

Croustina varmistaa tasaisen paistumisen joka kerta seuraamalla sisä- ja ulkolämpötilaa kahden anturinsa avulla. Seuraamalla sisä- ja ulkopuolista lämpötilaa ohjelma mukauttaa ja optimoi jokaisen leivontavaiheen.
Ohjelma mukauttaa ja optimoi lämpötilan jokaisessa leivontavaiheessa, ja taikinan lepo-, vaivaus-, nostatus,- hapatus- ja paistoaika säätyvät itsestään. Saat saman maukkaan lopputuloksen joka kerta kaikissa sääoloissa.

Leivo leipää tyylikkäästi
Croustina on hienostunut ja innovatiivinen leipäkone, jonka nykyaikainen muotoilu on saanut innoitusta sekä Japanista että Euroopasta.

Leipäkone antaa leiville rapean pinnan
- Lämpötila-anturit & digitaalinen ajastin
- Paljon eri ohjelmia ja useita gluteenittomia vaihtoehtoja
- Soikea vuoka, jossa naarmunkestävä keraaminen pinnoite

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1640721

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu