LED-TV:t / Panasonic

Hienostunut muotoilu ja vakaa suorituskyky

58" 4K UHD LED LCD-TV
Uudessa HX800 4 K LED-televisiossa on HDR Bright Panel PLUS, joka näyttää värikkäät 4K HDR -kuvat. Dolby Visionin, dynaamisen HDR10+-metadatan ja Local Dimming -toiminnon ansiosta televisio näyttää yksityiskohtaisen kuvan ja tarkat kontrastit. HCX-prosessorin ja Hollywoodin kuvansäädön ansiosta voit olla varma vakaasta suorituskyvystä.

Hollywoodissa hienosäädetty kuvankäsittely
Alan ammattilaiset ovat säätäneet 4K HDR TV -näytön Hollywoodissa niin, että yksityiskohdat ja värit toistuvat tarkasti.

HCX-prosessori
Hollywoodissa säädetty kuva, 3D LUT, HDR ja 4K Remaster -tekniikka tekevät väreistä ja kuvasta elokuvantekijän näkemyksen mukaiset.

HDR10+/Dolby Vision™
HDR-kuvan optimointi kohtauksittain sekä Dolby Vision™ ja HDR10+ UHD Blu-ray -levyt ja suoratoisto tarjoavat parhaat värit, kontrastin ja kirkkauden.

Dolby Atmos
Uskomaton äänen kirkkaus, täyteläisyys ja sointi luovat 3-ulotteisen äänikentän, joka vie sinut uskomattomaan elokuvakokemukseen.

HDR Bright Panel Plus
Tehokkaan näytön ja erityiskirkkaan LED-taustavalaistuksen ansiosta HDR Bright Panel Plus tuottaa terävän ja selkeän HDR-kuvan. Upea suorituskyky aurinkoisinakin päivinä.

Local Dimming
Erinomainen LED-näytön kontrasti kuvan vaaleiden ja tummien alueiden välillä taustavalaistun paneelin alueittaisen ohjauksen ansiosta.

Mitat ilman jalustaa
1,297 x 759 x 65 mm

Mitat jalustan kanssa
1,297 x 820 x 345 mm

Paino: 20,5
Vesa-standardi: 400 x 200 mm
Vastaanotin: DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C + analoginen
HDMI: Kyllä, 3 kpl
USB: Kyllä, 2 kpl
Ethernet: Kyllä, 1 kpl
Digital Audio Out: Kyllä, optinen
Kuulokeliitäntä: Kyllä

Tuotenumero: 1622353

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu