Digi-TV:t / Panasonic

4K LED -televisio, jonka HDR Bright Panel näyttää uskomatonta 4K HDR -kuvaa
Dynaamisen HDR10+-metadatan ja Adaptive Backlight Dimming -toiminnon ansiosta tämä televisio näyttää kohtausten yksityiskohdat ja tarkan kontrastin. Älykkäiden toimintojen avulla voit helposti käyttää sovelluksia ja VOD-palveluja.

HDR10+-tuki
Uudet televisiomme tukevat seuraavan sukupolven "dynaamisen metadatan" HDR-standardeja: HDR10+. Ne tukevat tietenkin myös perinteistä HDR10:tä ja Hybrid Log Gammaa, joten käyttäjät voivat nauttia erilaisista HDR-sisällöistä.

Adaptive Backlight Dimming
Syvänmustat sävyt tummissa kohdissa ja paljon valoa muualla. Adaptive Backlight Dimming -tekniikalla varustetut televisiot analysoivat jatkuvasti tulevaa kuvaa, jotta ne voivat säätää valotehon optimaalista kuvanlaatua varten.

Tallennus USB-kovalevylle
Helpoin tapa tallentaa suosikkiohjelmat. TV-ohjelmat voi tallentaa helposti USB-muistitikulle tai ulkoiselle kovalevylle kaukosäätimen REC-painiketta painamalla.

*Toiminto edellyttää vähintään 160 Gt:n kovalevyä tai flash-muistia.

3 HDMI-tuloa
Sisältää useita HDMI-portteja. Useita laitteita, kuten Blu-ray-soitin ja pelikonsolit, voi yhdistää HDMI-kaapeleilla samanaikaisesti. Tämä avaa mahdollisuuksia edistyneelle AV-viihteelle.

.

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1583458

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.