EllosFI
Ostoskori

This is remarkable

Suunnittelutiimimme on luonut morsiuspukuja, jotka ovat uskomattoman kauniita ja rakkaudella suunniteltuja. Ihastuttavat luomukset antavat sinulle mahdollisuuden luoda ainutlaatuisen tunnelman häihisi.

Tyylikäs mallisto juhlistaa morsianta, naista ja unohtumatonta hetkeä…

Hurmaava kaksiosainen morsiuspuku kaunista ja huolella valikoitua pitsiä sekä mekon päälle puettava, runsas kaksikerroksinen tyllihame.

Kaunis morsiuspuku verkkokangasta, jossa kirjailtuja kukka-applikointeja ja hohtavia paljetteja. Lyhyt satiinialusmekko.

Vive la femme! Ihastuttava morsiuspuku ylellistä tylliä, jossa hopeanhohtoisia, kiiltäviä pilkkuja. Alusmekko hienoa satiinia.

Viehättävä uusromanttinen maksimekko pitsikangasta. Kaunis singoalla-mallinen pääntie, jossa harsonohut röyhelö.

Juhlava mekko ohutta sifonkia, jossa ihastuttavaa pitsiä ja naiselliset yksityiskohdat.

Vastustamaton, viehättävän hienostunut ja aavistuksen hohtava morsiuspuku. Ihastuttava pitkä mekko ylellistä verkkomateriaalia ja isoilla paljeteilla koristeltua tylliä. Korkea pyöreä pääntie edessä ja syvä V-pääntie takana.

Juhlamuotia lapsille

Juhlista tulee vieläkin hauskemmat, kun lapset ovat mukana. Tutustu laajaan valikoimaamme, jossa on juhlavaatteita ja asusteita sekä häihin että muihin juhliin - kaikenikäisille lapsille.

An unforgettable party

Nyt pukeudumme juhlaa varten upeisiin väreihin ja taianomaisiin malleihin. Hienostuneen yksinkertaisiin mekkoihin, jotka luovat naisellisen vaikutelman. Juhlistamme rakkautta, kesää ja tanssimme koko pitkän yön…

Vartaloa imarteleva ja kauniisti laskeutuva mekko, jossa moderni pliseeraus ja ihastuttavan leveä hameosa.

Viehättävä mekko hurmaavaa pitsiä. Nykyaikainen ja tyylikäs malli sekä koristeellinen V-pääntie edessä ja takana.

Maksimekko miellyttävän raskasta sifonkia. Tyylikäs malli, jossa upea kietaisuleikkaus, suurenmoiset hihat ja sifonkinauha vyötäröllä.

The perfect match

Panosta tyylikkäisiin kenkiin, kauniisiin asusteisiin ja ihaniin alusasuihin. Tutustu juhlatyyliä kohottaviin uutuuksiin, jotka inspiroivat ja saavat sinut tuntemaan olosi upeaksi.

KORKEAT KOROT
KAUNIIT ALUSASUT
TYYLIKKÄÄT ASUSTEET
AAMUSTA ILTAAN
JUHLAMUOTIA LAPSILLE
SEURAAVANA PÄIVÄNÄ...
Hae lainaa »
Lisätietoa »