Ellos.fi
Ostoskori
Inspiroivat ideat
Hotellitunnelmaa
Verhoilla on ja tulee aina olemaan kyky luoda erityistä tunnelmaa kotiin. Verhot voivat materiaalivalintojesi mukaan, vaimentaa ääntä, luoda tilan tuntua tai, kuten pimennysverhot, viilentää ja luoda hämyistä tunnelmaa. Annamme vinkkejä siihen, miten luot helposti sinun tyylisesi, nykyaikaisen hotellitunnelman.

Jaa huone

Verhojen avulla se on helppoa. Voit ripustaa ne kiskoon tai verhotankoon. Kohota tunnelmaa, vaihda vaikutelmaa tai leikittele ilmapiirillä. Jos haluat tyylikkään tavan suojata huonekalujasi, valitse aurinkosuojatusta materiaalista valmistetut verhot. Jos haluat vaimentaa ääntä, valitse vaimentava materiaali.
Just arrived

Helppo ripustustapa

Verhokiskoja on saatavissa kaikkiin ikkunoihin. Valitse malli sen mukaan, kiinnitetäänkö kisko seinään vai kattoon. Jos haluat kattoon kiinnitettävän kiskon, valitse Hasta-setti, joka tuo mukanaan mukavaa lounge-tunnelmaa. Asennusta varten tarvitset kattokiinnikkeet. Saadaksesi verhot laskeutumaan kauniisti ja luodaksesi tyylikkäät vastalaskokset, käytä liukupidikkeisiin kiinnitettäviä sormikoukkuja.
Hae lainaa »
Lisätietoa »