Ellos.fi
Ostoskori
CLARINS
Räätälöityä ihonhoitoa
Clarinsin laboratorioissa Pariisin lähettyvillä tutkijat kehittävät ihonhoitotuotteita, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Menestyksekkäiden tuotteiden taustalla ovat kasvimaailman aktiiviset ainesosat.
IKÄRYHMÄ
Mikä Clarins-sarja sopii sinun ihollesi?
Kosteutus on aina tärkeää, mutta iän myötä iho tarvitsee eri ainesosia voidakseen hyvin ja näyttääkseen hyvältä. Clarins auttaa ymmärtämään ihon tarpeita ja räätälöimään juuri sinulle sopivat ihonhoitorutiinit.

20–30-vuotiaat

30–40-vuotiaat

40–50-vuotiaat

Yli 50-vuotiaat

DAILY ENERGIZER
20–30-vuotiaat
Piristävä ihonhoitosarja antaa iholle lisää energiaa ja hohdetta. Ainesosiin kuuluu mm. kahviuute, viinimarjauute, kurkuma, poimulehti ja neidonhiuspuu-uute.
MULTI-ACTIVE
30–40-vuotiaat
Aktiivista ihonhoitoa hektiseen arkeen. Ainesosat kuten myrothamnus-uute, laidunkarstaohdake ja hyaluronihappo häivyttävät väsymyksen merkkejä, kosteuttavat ja antavat iholle hohdetta.
EXTRA-FIRMING
40–50-vuotiaat
Silottava ihonhoitosarja auttaa ihoa pysymään kiinteänä ja kimmoisana. Ainesosia ovat esimerkiksi ekologinen sitruunatimjamiuute, hyaluronihappo, ekologinen kaurasokeri ja rosehillshibiskus-uute.
SUPER RESTORATIVE
Yli 50-vuotiaat
Volyymia antavaa ihonhoitoa kypsälle iholle. Ainesosat kuten C-vitamiiniderivaatti, shea-voi, hyaluronihappo ja neidonhiuspuu-uute antavat iholle valoa ja hohdetta sekä silottavat sitä.