Ellos.fi
Ostoskori
Luo elävyyttä ja syvyyttä
Sisusta valolla
Paras tapa luoda uutta tunnelmaa kotiin on muuttaa valaistusta. Kylmä, lämmin tai värillinen valo ovat esimerkkejä siitä, kuinka voimme vahvistaa sisustusta ja korostaa sekä huoneen tunnelmaa että omaa persoonaamme. Jokainen huone tarvitsee erilaisia valopisteitä. Yhdistele ja kokeile rohkeasti uusia ideoita valonlähteiden sijoittelussa. Parhaan tehon ja tasapainoisen tunnelman saat sijoittamalla valaisimia eri korkeudelle ja käyttämällä valoteholtaan erilaisia valaisimia. Jos et pidä valosta, voit aina sammuttaa sen ja sytyttää uudelleen. Tervetuloa inspiroivien ideoiden pariin yhdessä meidän kanssamme. Terveisin Isabelle Almqvist, tuotepäällikkö
Eteinen & sisääntulo
Eteisen tulee toivottaa sinut joka kerta tervetulleeksi kotiin. Yksi tapa tehdä se on käyttää matalalla olevaa valonlähdettä, joka luo kodikkaan vaikutelman. Myös upotetut halogeenispotit kehystävät tilaa ja tekevät siitä viihtyisän. Viimeistele sisustus pöytä- tai kattovalaisimella, niin löydät helposti kaiken tarvitsemasi, sekä valaistulla peilillä, joka toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin.
Makuuhuone
Sängyn yhteyteen sijoitettu valaisin on mukavin vaihtoehto makuuhuoneeseen, ja kaunis kattovalaisin antaa kauniin lisän. Mikäli huoneessa on monta nukkujaa, valitse suunnattava valaisin – näin valo ei häiritse ketään ja osuu juuri sinne minne haluat.
Olohuone
Kaikki huoneet hyötyvät valaisinkokeiluista, etenkin olohuone. Olohuoneessa saat eniten iloa erikoisista valaisimista, vaihtelevasta valaistuksesta ja näyttävästä muotoilusta. Valaise seinät, portaat tai kasvit spottivalaisimilla ja luo dramatiikkaa. Käytä epäsuoraa valaistusta, pehmennä, tuo väriä, varjosta sekä käytä hyväksesi valaisinten kaikkia kauniita ja jännittäviä muotoja, jotka antavat sisustukselle särmää.
Keittiö
Keittiössä tulee viihtyä ja nähdä tarkasti mitä on tekemässä. Mikäli valitset kohdistetun valon, valo kohdistuu vain esimerkiksi pöytään, kun taas läpikuultava materiaali päästää valon jakautumaan koko huoneeseen. Työtason yläpuolelle voit ripustaa pieniä valaisimia – sijoita ne silloin varjojen syntymistä ehkäisevälle etäisyydelle toisistaan. Huomioi myös sopiva ripustuskorkeus, jotta valaisimet eivät häiritse keittiössä työskentelyä. Häikäisysuojatut valaisimet sopivat myös hyvin keittiöön. Aivan kuten hyvä mielikin.
Suosikit

Kokoa tyyli

Hae lainaa »
Lisätietoa »