Hampaat / Oral B

Maailmanluokan tekniset edistysaskeleet tarjoavat huolellisimman, hellävaraisimman ja hiljaisimman puhdistuksen kuin olet koskaan kokenut. Kun vaihdat käsikäyttöisestä hammasharjasta sähköhammasharjaan saat puhtaamman tuloksen. Mutta kun siirryt sähköhammasharjasta iO:hon ylität tavallisuuden rajan ja saat kokea jotain poikkeuksellista - näet, kuulet ja tunnet eron.

- Oral-B:n tähän asti paras puhdistus ja mullistava iO-tekniikka antavat ammattimaisen puhtaan tunteen ja hellävaraisen harjauskokemuksen.
- Oral-B:n ainutlaatuisen, pyöreän harjaspään hellävarainen mikrovärähtely jättää suuhun puhtaan ja raikkaan tunteen ja antaa 100 % terveemmät ikenet viikossa.
- Interaktiivinen näyttö antaa palautetta: se osoittaa harjaustilan ja muistuttaa vaihtoharjan vaihtamisesta, tervehtii sinua käynnistäessäsi hammasharjan ja vahvistaa hyvän harjaustuloksen hymiöllä.
- Tekoäly tunnistaa harjaustyylisi ja ohjaa harjaamaan kaikki hampaat, jotta mikään kohta ei jäisi käsittelemättä.
- 5 älykästä harjaustilaa, joiden avulla saat personoidun harjauksen: Päivittäinen puhdistus, Hellävarainen, Ikenien hoito, Intensiivinen puhdistus, Valkaisu.

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1666296

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu