Venture Home Jenkkisänkypaketti Fast Årstad sametti + sängynpääty Falkenberg

    2 399,99 EUR

    Jaksota ostot eriin Elpyn avulla.
    Maksa alk. 206,3 EUR/kk.
    Lue lisää

    Elpy logo
    Jenkkisänkypaketti Fast Årstad sametti + sängynpääty Falkenberg

    Loppunut varastosta

    Jopa 25% alennusta* tilauksestasi

    *Koskee tuotteita, joissa on merkintä SPRINGDEAL, kun ostat vähintään 2 tuotetta. Voimassa 2.4. asti. Katso täydelliset ehdot kassalla.

    Jenkkisängyt / Venture Home

    Årstad on moderni ja ylellinen sametilla verhoiltu jenkkisänky. Kaksinkertainen pussijousijärjestelmä. Sänky antaa näyttävän ja ylellisen ilmeen makuuhuoneeseen korkeudellaan ja monilla patjoillaan. Se on muodostettu 3 kerroksesta hyvän unen varmistamiseksi. Sängyn pohja on massiivikuusta, ja siinä on pussijousijärjestelmä, joka auttaa vähentämään kuormitusta oikealla tavalla ja tukemaan koko kehoa.
    Joustinpatjassa on pussijousia ja 7 mukavuusvyöhykettä, jotka on mukautettu jokaisen kehon osan mukaan ja jotka vähentävät kuormitusta erittäin hyvin riippumatta siitä, nukutko selälläsi, kyljelläsi vai vatsallasi.
    Pikeerattu sijauspatja on valmistettu mikrokuituvanusta ja lateksista. 10 vuotta runko ja jousien rikkoutuminen

    Sänky on valmistettu ja verhoiltu mahdollisimman mukavaksi nukkua ja ulkoasultaan tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Samppanjajalat hopeanväristä alumiinia. Yhdistetään erilliseen ja ylelliseen Falkenberg-sängynpäätyyn, joka on verhoiltu samettikankaalla. Koristesaumat ja syvälle upotetut päällystetyt napit. Sängynpääty tekee sängystä viimeistellyn ja tuo makuuhuoneeseen ylellistä tunnelmaa. Kun asetat päädyn sängyn ja seinän väliin, se ei edellytä erillistä kiinnitystä.

    Joustinpatjan materiaali: runko kuusta ja vaneria, pussijousitus, joustinpatjan korkeus: 24 cm, sijauspatjan materiaali: synteettinen kuitu ja lateksi, sijauspatjan korkeus: 9 cm, sängyn kokonaiskorkeus: 73 cm. Helppo koota.

    • Pituus/syvyys: 200 cm
    • Kiinteys: Kova
    • Korkeus: 73 cm

    Tuotenumero: 1625928-01-23

    Säästät toimituskulut

    Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

    Lue lisää

    Lasku & Tili

    Edullisimmat maksutapamme

    Lue lisää

    Share your favorites!

    Bilder taggade med #ellos på Instagram.

      Yhdistä näihin

      • Guardian Tekstiilipuhdistus

        19,95 EUR