Jenkkisängyt / NORDFORM

Älvdalen on moderni ja ylellinen jenkkisänky kulutusta kestävää polyesterikangasta. Kaksinkertainen pussijousijärjestelmä. Sänky antaa näyttävän ja ylellisen ilmeen makuuhuoneeseen korkeudellaan ja monilla patjoillaan. Se on muodostettu 3 kerroksesta hyvän unen varmistamiseksi. Sängyn pohja on massiivikuusta, ja siinä on pussijousijärjestelmä, joka auttaa vähentämään kuormitusta oikealla tavalla ja tukemaan koko kehoa.
Joustinpatjassa on pussijousia ja 7 mukavuusvyöhykettä, jotka on mukautettu jokaisen kehon osan mukaan ja jotka vähentävät kuormitusta erittäin hyvin riippumatta siitä, nukutko selälläsi, kyljelläsi vai vatsallasi.
Pikeerattu sijauspatja on valmistettu mikrokuituvanusta ja lateksista.

Kaiken kaikkiaan sänky on valmistettu siten, että se antaa mahdollisimman hyvän nukkumismukavuuden sekä yhtenäisen vaikutelman muotoilunsa ansiosta. Samppanjajalat hopeanväristä alumiinia.
Joustinpatjan materiaali: runko kuusta ja vaneria, pussijousitus, joustinpatjan korkeus: 24 cm, sijauspatjan materiaali: synteettinen kuitu ja lateksi, sijauspatjan korkeus: 9 cm, sängyn kokonaiskorkeus: 73 cm. Helppo koota.

  • Syvyys: 200
  • Lujuus: Keskikova/Kova
  • Korkeus: 73
  • Leveys: 180

Tuotenumero: 1636643-01-23

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu