Pelit / Nintendo

Koe Mario Party aivan uudella tavalla, kun kaikki pelaavat vuoronsa samanaikaisesti!

Mario Party: Star Rush vie Mario Party -pelit uuteen suuntaan, sillä pelin tempo on aikaisempia pelejä nopeampi. Toad Scramble -pelitila käyttää avointa karttaa, jossa jopa neljä pelaajaa voi liikkua vapaasti verrattuna aikaisempien Mario Party -pelien lineaarisempaan tyyliin. Kaikki pelaajat heittävät noppaa samanaikaisesti, mikä tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse odottaa, että joku muu on päättänyt vuoronsa. Pelaajat valitsevat erivärisiä Toad-hahmoja liikkuakseen pelikartalla ja kohtaavat useita Super Mario -peleistä tuttuja hahmoja, jotka auttavat heitä etenemään pelissä.
Täysin uudessa Toad Scramble -pelitilassa kaikki pelaajat heittävät noppaa samanaikaisesti ja liikkuvat vapaasti avoimella kartalla. Tämä tarkoittaa, että pelivuorot sujuvat paljon nopeammin kuin aiemmissa Mario Party -peleissä. Ei enää pitkiä odotusaikoja vuorojen välissä ja enemmän aikaa taktiselle ajattelulle.
Coinathlon-pelitilassa on kyse puhtaasta taidosta. Ei noppia, vaan useita erilaisia minipelejä nopeassa tahdissa. Tässä pelitilassa täytyy kerätä kolikoita ja päästä ensimmäisenä maaliin. Balloon Bash -pelitilassa sinun täytyy räjäyttää ilmapalloja, pelata minipelejä ja voittaa päävihollisia. Kerää myös kolikoita, jotka voit vaihtaa tähdiksi. Eniten tähtiä kerännyt pelaaja voittaa!

Julkaisu 7.10.2016
Seikkailu. 7+

Tuotenumero: 1016662

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.