Pölynimurit / Nilfisk

Nilfisk Select on suunniteltu käyttäjä ja ympäristö huomioiden
Allergiasuodatus, tehokas puhdistuskyky ja helppokäyttöisyys tekevät pölynimurista poikkeuksellisen hyvän ja antavat käyttöön aivan uuden tasoista puhdistustekniikkaa.

Puhdistusteho
Pölyn imurointi matolta saa A- tai B-luokituksen ja pölyn imurointi kovilta lattioilta A-luokituksen. Tehokkuus on saavutettu optimoimalla koneen toiminta kauttaaltaan energiankulutuksesta ja tehokkuudesta tinkimättä.

Ainutlaatuista tanskalaista designia ja korkea suorituskyky. Nilfisk Select on suunniteltu käyttäjä ja ympäristö huomioiden. Allergiasuodatus, tehokas puhdistuskyky ja helppokäyttöisyys tekevät pölynimurista poikkeuksellisen hyvän ja antavat käyttöön aivan uuden tasoista puhdistustekniikkaa.

Allergialuokitus
Nykykodeissa on runsaasti pölyä ja leijuvia hiukkasia, ja allergiat lisääntyvät jatkuvasti. Nilfisk Select vähentää kodin pölytasoa A-pölypäästöluokituksella, kun siinä käytetään tehokkaita HEPA 13- tai 14-suodattimia.

HEPA 13 -suodattimet varmistavat puhdistustuloksen, kun pölyhiukkaset eivät pääse takaisin huoneilmaan. Joissakin Nilfisk Select -malleissa on vieläkin kattavamman suojan tarjoava HEPA 14 -suodatin. HEPA 13- ja 14-suodattimet pystyvät keräämään mikroskooppiset hiukkaset ja palauttamaan ilman huoneeseen entistä puhtaampana.

Puhdistusteho
Pölyn imurointi matolta saa A- tai B-luokituksen ja pölyn imurointi kovilta lattioilta A-luokituksen. Tehokkuus on saavutettu optimoimalla koneen toiminta kauttaaltaan energiankulutuksesta ja tehokkuudesta tinkimättä.

Energiapihi
Energialuokka A+ tai A++ tarkoittaa, että energiaa säästyy jopa 50 % verrattuna muihin pölynimureihin.

Pieni koko helpottaa säilytystä
Teimme Nilfisk Selectistä niin pienen, että sitä on helppo säilyttää, mutta siinä on silti kaikki uusimmat suuren pölynimurin ominaisuudet. Nilfisk Select Superiorissa on kauko-ohjauskahva, jolla voi säätää imutehoa ja käynnistää ja sammuttaa imurin. Se tekee Nilfisk Selectin käyttämisestä erityisen vaivatonta.

Käytön helpottamiseksi Nilfisk Elite -pölynimurin suulakkeessa on click fit -toiminto.

Nilfisk Selectin käyttäjänä voit siis hengittää huoletta.
Nilfisk Select on suunniteltu käyttäjä ja ympäristö huomioiden. Allergiasuodatus, tehokas puhdistuskyky ja helppokäyttöisyys tekevät pölynimurista poikkeuksellisen hyvän ja antavat käyttöön aivan uuden tasoista puhdistustekniikkaa. Nilfisk Select -pölynimurissa yhdistyvät muotoilu ja toiminnallisuus. Hyvännäköinen, helppokäyttöinen ja lisävarusteet ovat aina käden ulottuvilla.

Hiljainen toiminta
Erityisen hyvä puhdistusteho - pölyn imurointi matolta saa A- tai B-luokituksen ja pölyn imurointi kovilta lattioilta A-luokituksen.

- Nilfisk Selectillä on 5 vuoden takuu
- Nilfisk Select -koneiden energialuokka on A+ tai A++ 650 tai 450 W:n moottorilla. Select tuottaa toimintatehonsa käyttämällä vain 50 % energiaa verrattuna muihin imureihin
- Pölytiiviit tiivisteet tekevät koko Nilfisk Select -koneesta erityisen HEPA-tiiviin. Lika jää koneeseen ja ulos tulee vain puhdasta ilmaa


Tuotetiedot:
- Paino 6,4
- 3,6 litran pölypussi
- 11,2 metrin toimintasäde
- 75 db
- HEPA 14
- Pölypussin täyttymisen indikaattori
- Automaattinen johtokela
- Säädettävä nopeus
- Easy park -suulake
- Ergonominen kahva
- 650 W

Tuotenumero: 1593504

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu