Kahvinkeittimet / Moccamaster

Ajaton muotoilu ja korkea laatu takaavat menestyksen!

Moccamaster H931 -kahvinkeittimessä on kaikki hyvän kahvinkeittimen ominaisuudet - ajaton ja kaikkiin nykyaikaisiin koteihin sopiva muotoilu, kestävä materiaali ja ihanteellinen valmistusprosessi. 2 lämpöelementtiä, joiden teho 1520 wattia - kahvinkeitin keittää 10 kupillista kahvia vain 6 minuutissa. Älä anna vieraidesi odottaa turhaan. Hyvän kahvin tulee valmistua nopeasti!

Kaikki Moccamaster-kahvinkeittimet on koottu käsin ja testattu korkean laadun varmistamiseksi. Kahvinkeittimen runko on alumiinia, joka sopii erinomaisesti sähköisiin kahvinkeittimiin. Veden lämpötilalla on suuri vaikutus kahvin makuun. Moccamaster H931 -kahvinkeittimen kaksi lämpöelementtiä pitävät lämpötilan 92-96 asteessa, mikä yhdessä valmistusajan kanssa vapauttaa kahvin herkullisimpia ja täyteläisimpiä aromeja. Erinomainen kahvinkeitin sinulle, joka otat kahvisi vakavasti ja haluat saada parhaan mahdollisen alun päivällesi!

Jotta kahvinkeitin toimisi optimaalisesti jokaisella käyttökerrassa suosittelemme, että teet kalkinpoiston aina n. 40 käyttökerran jälkeen.

Tuotetiedot:
- Väri: Musta.
- Materiaali: Alumiinia.
- Tilavuus: 1,25 litraa (10 kupillista).
- Valmistuslämpötila: 92-96 astetta.
- Valmistusaika: 6 minuuttia.
- Korkeus: 32,5 cm.
- Leveys: 32 cm.
- Syvyys: 16,5 cm.
- Lämpöelementtien lukumäärä: 2.
- Teho: 1520 wattia.

Tuotenumero: 1007984

Säästät toimituskulut

Kun tilaat vähintään 59 EUR

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää