Kahvinkeittimet / Melitta

Aika hankkia uusi LOOK!

LOOK® Timer mahdollistaa kahvinjuonnin suunnittelun etukäteen! Lisää keittimeen vesi, Melitta®-suodatinpussi ja kahvi, aseta aika, rentoudu ja nauti herkullisesta kahvista haluamaasi aikaan!

AromaSelector® - sellaista kahvia kuin haluat!
Patentoidulla Melitta® Aroma Selector® -toiminnolla voit säätää kahvin maun vain yhdellä painalluksella - valitse mietoa tai vahvaa. Näin saat lempikahvisi juuri sellaisena kuin haluat - piristävänä aamulla ja hyvinvointia tuottavana iltapäivällä. AromaSelector® takaa aina parhaan maun helpoimmin, eikä sinun tarvitse muuttaa veden tai kahvin määrää.

Kääntyvä suodatin irrotettavalla suodatinosalla
Helppo käyttää ja puhdistaa: Käytetty suodatinpussi on helppo ottaa pois kääntyvästä suodattimesta, jossa on irrotettava suodatinosa ja integroitu tippalukko. Osan voi sen jälkeen pestä astianpesukoneessa.

Automaattinen virrankatkaisu 40 minuutin kuluttua
Taloudellinen ja turvallinen - laite sammuu automaattisesti 40 minuutin kuluttua suodatuksesta

Irrotettava vesisäiliö, jossa kuppimerkinnät
Vesisäiliön täyttäminen ja puhdistaminen on erittäin helppoa. Vesisäiliössä on kädensija, josta sen voi irrottaa helposti keittimestä. Veden lisääminen säiliöön sujuu vaivatta helppolukuisten kuppimerkintöjen avulla.

Yksityiskohdat ruostumatonta terästä suodatintelineessä, kahvassa ja suodatinkannessa
Hyvän tuotteen pitää olla myös tyylikäs. Tämän kahvinkeittimen moderni muotoilu ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut tyylikkäät yksityiskohdat suodatintelineessä, kannun kahvassa ja suodatinkannessa ovat todellinen ilo silmälle.

MISSION eco & care
Valitse tietoinen kahvinautinto. Ympäristön vuoksi. Olemme kehittäneet oman merkin, josta löytyy arvokasta tietoa oikean tuotteen valinnasta.

Lue lisää…

Ohjelmoitava lämpimänäpitoaika
Taloudellisempi. Turvallisempi. Valitse ohjelmoitava lämpimänäpitoaika 20, 40 tai 60 minuuttia omien tarpeidesi mukaan. Kahvinkeitin sammuu automaattisesti esiohjelmoidun ajan jälkeen.

Kääntyvä suodatin, suodatinosa ja kahvikannu kestävät konepesun
Hyviä uutisia! Kahvinkeittimen suodatintelineen, irrotettavan suodatinosan ja lasikannun voi pestä astianpesukoneessa.

3-in-1-kalkinpoisto
Kalkinpoisto-ongelmien välttämiseksi kahvinkeittimessä on 3-in-1-suoja kalkkisaostumilta: ohjelmoitava veden kovuus ja kalkkimäärän ilmaisin, joka varmistaa oikea-aikaisen kalkinpoiston. Kun on aika, automaattinen kalkinpoisto-ohjelma hoitaa kalkinpoiston. Kahvinkeitin kiittää sinua pitkällä käyttöiällä ja parhaalla mahdollisella kahvin maulla.

Kätevä ajastintoiminto, jossa on digitaalinen ajannäyttö
Nouse ylös, juo kahvia? LED-näytöllä varustettu ajastintoiminto tekee sen mahdolliseksi. Aseta aika, jolloin haluat kahvinkeittimen aloittavan suodatuksen, ja herää joka aamu vastakeitetyn kahvin ihanaan tuoksuun.

Tuotenumero: 1624593

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu