Kahvinkeittimet & espressokeittimet / Melitta

Uusi täysautomaattinen Caffeo® Varianza® -kahvikone
on Melittan innovaatio. Ainutlaatuinen annoskohtainen My Bean Select® -järjestelmä mahdollistaa papulajikkeen valitsemisen jokaiseen yksittäiseen kupilliseen erikseen, joten makuvaihtoehtoja on rajattomasti.

My Bean Select®
Melittan My Bean Select® -toiminnon avulla voit valita jokaiseen uuteen kahvikupilliseen mitä tahansa haluamaasi papulajiketta. Tämän innovaation ansiosta voit siis kokeilla erilaisia kahvipapuja yhden kupillisen kerrallaan. Papusäiliöön on integroitu näppärä kahvimitta tätä varten. Kaada vain haluamiasi kahvipapuja mittaan, paina nappia ja nauti herkullisista uusista kahvielämyksistä.

Pienikokoinen ja modernin tyylikäs laite
Caffeo® Varianza® on muotoilultaan uudenlainen kahvikone. Kuutionmuotoinen laite on näyttävä ja niin pienikokoinen, että se mahtuu mihin tahansa.

One Touch -toiminto
Voit valmistaa suosikkijuomaasi pelkällä napin painalluksella.

10 kahvivaihtoehtoa
Voit valmistaa neljää klassikkojuomaa
espressoa, café crèmeä, cappuccinoa ja latte macchiatoa yhdellä napin painalluksella.
Reseptitoiminnon avulla voit lisäksi valmistaa vielä kuusi erilaista kahvijuomaa: Ristretto, lungo, americano, espresso macchiato, café latte ja café au lait.

TFT-värinäyttö
Korkean resoluution TFT-värinäyttö on intuitiivinen ja erittäin helppo käyttää. Selkeät vaiheittaiset ohjeet opastavat valikoissa.

All-in-one-suutin, jossa LED-valo
Kahvi, maito, maitovaahto ja lämmin vesi samasta suuttimesta All-in-one-suuttimen ansiosta kuppia ei tarvitse siirrellä edestakaisin lisättävien ainesosien mukaan. Suuttimen korkeudeksi voidaan säätää jopa 140 mm, jolloin tilaa on myös korkealle Latte Macchiato -lasille.

Easy Steam Cleaning -puhdistustoiminto
Yhdessä maitojärjestelmän integroidun puhdistusohjelman kanssa Easy Steam Cleaning -puhdistustoiminto mahdollistaa laitteen nopean ja hygieenisen puhdistuksen. Maitosäliön osat puhdistetaan kuumalla vedellä ja höyryllä.
Puhdistus voidaan valita aina kahvin valmistuksen jälkeen tai erikseen valikosta.

Auto Clean -toiminto ja kalkinpoisto
Caffeo® Varianza -laitteen näyttö ilmoittaa automaattisesti, kun on puhdistuksen tai kalkinpoiston aika. Puhdistus- tai kalkinpoisto-ohjelma löytyy helposti valikosta.

Irrotettava uutinyksikkö
Uutinyksikkö on helppo irrottaa vaivatonta puhdistusta varten. Laite voidaan puhdistaa myös sisäpuolelta.

Tuotenumero: 1526587

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu