Melitta Caffeo Passione One Touch Musta

699,00 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Jaksota maksut eriin alk. 29,20 EUR/kk

Loppunut varastosta,  toimitus 3-6 arkipäivää

Espressokeittimet / Melitta

Latte macchiato, café crème, cappuccino, espresso, ristretto, lungo ja monet muut juomat. Nyt saat erikoiskahvia, maitovaahtoa ja kuumaa vettä vain yhdellä napin painalluksella. Valitse haluamasi helposti 10 esiohjelmoidusta erikoiskahvista ja nauti herkullisesta, täyteläisen makuisesta kahvista. Hienostunut ja kompakti muotoilu tekee Melitta® Caffeo® Passione® OT -kahvikoneesta tyylikkään ja jokaiseen keittiöön sopivan. Caffeo® Passione® OT on erittäin käyttäjäystävällinen. Se on myös hygieeninen ja helppo puhdistaa.

Best Aroma System
Papusäiliön Aromasafe®-kansi säilyttää kahvipapujesi maut ja aromit entistäkin paremmin. Bean to Cup -toiminnon ansiosta sinun tarvitsee jauhaa vain tarvitsemasi määrä kahvipapuja, joista valmistetaan välittömästi kahvia. Ainutlaatuinen esikeitto- ja uuttoprosessi takaa, että kahvin maku kehittyy täydellisesti.

Kompakti rakenne ja nykyaikainen muotoilu
Caffeo® Passione® OT luo uuden standardin kompakteille kahvikoneille. Kuutiomalli on visuaalisesti vaikuttava ja pienikokoinen, joten voit sijoittaa sen mihin vain.

One Touch -toiminto
Valmista suosikkijuomasi yhdellä napin painalluksella. 10 kahvilajia. Painikkeiden ansiosta saat 4 klassikkojuomaa - espresson, café crèmen, cappuccinon ja latte macchiaton, vain yhdellä napin painalluksella. Reseptitoimintoa käyttämällä voit luoda vielä 6 muuta erikoiskahvia: Ristretto, lungo, americano, espresso macchiato, café latte, café au lait.

Tuotenumero: 1546117

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää