Puhelimen kuoret & kotelot / Marvel

Pehmeä matkapuhelimen kuori - MARVEL Avengers 019

Virallisesti lisensoitu tuote
Erittäin ohut kuori joustavaa termoplastista uretaania. Kuoressa on kestävä ja korkearesoluutioinen graafinen painatus ja kaikki puhelinmallin tarvitsemat aukot.
Kuoren sisäpinta siirtää pois lämpöä, mikä alentaa lämpötilaa ja saa akun kestämään pidempään.

- 100% alkuperäinen Marvel®-tuote - Virallisten Marvel®-edustajien hyväksymä. Jokaisessa tuotteessa on copyright-merkintä ja pakkauksessa EAN- ja -tuotekoodi. Tämä takaa, että tuote on virallisesti lisensoitu ja alkuperäinen.

- Maksimaalisen kestävä - kuori on valmistettu laadukkaasta termoplastisesta uretaanista (joustava materiaali), ja siinä on korkeat, erityismuotoillut reunat. Grafiikka on luotu uusimmalla erikoistekniikalla, joka takaa maksimaalisen kestävyyden.

- Ainutlaatuinen muotoilu - kuori tekee puhelimesta tyylikkään näköisen ja heijastaa ainutlaatuista ja persoonallista tyyliäsi. Kuori on osin läpinäkyvä, jolloin sen grafiikka sulautuu puhelimeen.

- Valmistaja ERT Group - alan ainoa yritys Euroopassa (tai kenties koko maailmassa), jolla on laillinen ja virallinen pysyvä yhteistyö kymmenien suurten elokuvamerkkien kanssa. ERT suunnittelee kaikki tarvikkeet alusta asti itse, ja useimmat tarvikkeet valmistetaan heidän omassa tehtaassaan Krakovassa.

- Tuotetakuu - tuotemerkin viralliset edustajat suorittavat tuotetestejä, jotka takaavat tuotteiden korkean laadun ja turvallisen käytön

- Turvallinen käyttää - täyttää REACH-vaatimukset. Kaikki tuotteen materiaalit on testattu erikseen.

Tyyppi: Full print
Mallisto: Avengers
Väri: Musta

Yhteensopiva:
Apple iPhone 12 Mini

Tuotenumero: 1651115

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu