Lego / LEGO Super Heroes

Klassinen Marvel-toimintalelu nuorille supersankareille
LEGO® Marvel Avengers Iron Man vastaan Thanos (76170) kutsuu lapset supersankaritoimintaan. Monipuolinen, rakennettava toimintalelu kannustaa yhteisiin leikkeihin ja kehittää tärkeitä taitoja.

Anna pienille supersankareille lisää voimaa!
Aloitteleville rakentajille suunnitellut 4+-setit sisältävät hienoja yksityiskohtia, jotka syventävät leikkikokemusta. Jokaisen pussin palikoista syntyy kokonainen malli tai hahmo, joten lapset pääsevät nopeasti rakentamaan ja leikkimään.
Setti sisältää myös aloituspalikan osittain rakennetun suihkarin rakentamiseen. Kaikissa 4+-seteissä on selkeät, vaiheittaiset rakennusohjeet. Ladattava LEGO Building Instructions -sovellus sisältää lisähuvina digitaaliset Instructions PLUS -ohjeet, joiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja visualisoida settiä rakentaessaan.

Viihdettä koko perheelle
LEGO 4+ -lelusetti on erityinen lahja kaikille lapsille - ja muillekin perheenjäsenille. Opettaessaan lapsia rakentamaan aikuiset pääsevät seuraamaan pikku rakentajiensa kehittymistä.

- Sisältää Iron Man- ja Thanos-minihahmot, virtaviivaisen suihkarin, tykkitornin ja 2 energiajalustaa, yhden Iron Manille ja yhden Thanosille.
- Iron Manin suihkari on 6 cm korkea, 11 cm pitkä ja 12 cm leveä - juuri sopivan kokoinen käsiteltäväksi pienillä käsillä, leikkeihin ja otettavaksi mukaan kaikkialle.
- Ikäsuositus: Alk. 4-vuotiaille

  • productdetail.attributes.RecommendedAge: Alk. 4-vuotiaille

Tuotenumero: 1647357

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu