LEGO Super Heroes Super Heroes - Hyökkäys hämähäkkiluolaan

109,00 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

3 jäljellä varastossa,  toimitus 3-6 arkipäivää

Lego / LEGO Super Heroes

Supersankaritoimintaa Spider-Manin upeassa päämajassa
Upea LEGO® Marvel Spider-Man Hyökkäys hämähäkkiluolaan (76175) on ensimmäinen LEGO-versio supersankarin upeasta päämajasta - se on osittain huipputekninen päämaja ja osittain teinin superupea huone!

Kaikki, mitä nuori supersankari tarvitsee
Supersankarienkin täytyy joskus rentoutua omassa huoneessaan. Mutta vain Spider-Manilla voisi olla tällainen huone! Tietokone, PlayStation, koripallovanne ja pallonheitin, skeittilauta ja ramppi ja juomien tarjoilualue tekevät siitä huikean teiniluolan. Se on kuitenkin paljon muutakin. Se on myös huikea supersankarin päämaja, jossa on Peter Parkerin kamera, harjoitteluvälineitä, moottoripyörä, Iron Spider -puku, aseita ja jopa oma vankila - näistä kaikista on erittäin paljon hyötyä, kun pahat superkonnat Vihreä Menninkäinen ja Venom murtautuvat sisälle.

- Mukana on Spider-Man-, Vihreä Menninkäinen- ja Venom-minihahmot, tietokone, PlayStation, koripallopeli, skeittilauta ja ramppi, juomien tarjoilualue, kamera, harjoitussetti, moottoripyörä, Iron Spider -puku, aseita ja vankila.
- Spider-Manin upea päämaja on 14 cm korkea, 41 cm pitkä ja 17 cm leveä. Se on helppo yhdistää muihin LEGO® Marvel Spider-Man -setteihin.
- Ikäsuositus: Alk. 8-vuotiaille

  • productdetail.attributes.RecommendedAge: Alk. 8-vuotiaille

Tuotenumero: 1647349

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu