Duplo / LEGO DUPLO

Anna lasten mielikuvitusten lennähtää avaruuteen LEGO® DUPLO® Disney ja Pixar Buzz Lightyearin planeettaseikkailu setillä (10962), joka on täynnä erilaisia toimintoja ja kehitystä tukevia leikkejä lapsille 2-vuotiaasta alkaen.

Loputtomia leikkejä legendaarisen avaruussankarin kanssa Disneyn ja Pixarin Lightyear-elokuvan ja itse legendaarisen avaruussankarin fanit innostuvat leikeistä, joissa päästään auttamaan Buzzia ja hänen 3 ystäväänsä, Sox-robottikissaa, Ivan-tietokonetta ja Eric-kolmiodroidia avaruusaluksen polttoainekennon etsimisessä.

Etsinnöissä käydään läpi avautuvan oven taakse kätkeytyvä luola, viidakko ja sen kiipeävä köynnös sekä tutka-asema, jossa on kääntyvä lautasantenni. Kun polttoainekenno löytyy, on aika singahtaa loputtomiin seikkailuihin Buzzin avaruusaluksen kyydissä. Monipuolinen rakennuslelu innostaa leikki-ikäisiä lapsia luovuuteen ja mielikuvitusleikkeihin ja opettaa heille tiimityön tärkeydestä ja avaruuden ihmeistä. Vanhemmat saavat olla mukana tärkeissä kehitysaskelissa, kun lapset saavat loputtomiin leikkeihin, itseilmaisuun ja hauskaan tutkiskeluun innoittavat LEGO DUPLO lelut käsiinsä.

- Yli 2-vuotiaille

Tuotenumero: 1697969

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu