LEGO DUPLO DUPLO Kaupunki - Navetta, traktori ja maatilan hoitoeläimet

99,90 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Vain muutama jäljellä,  toimitus 3-6 arkipäivää

Duplo / LEGO DUPLO

Opettavaisia eläinhoitoleikkejä
LEGO® DUPLO® Kaupunki Navetta, traktori ja maatilan hoitoeläimet (10952) on hauska maatila, joka kutsuu alle kouluikäiset lapset opettavaisiin leikkeihin. Elämistä tai traktoreista pitävien lasten taidot kehittyvät tämän mainion lelun parissa.

Opettavaisia maatilaleikkejä taaperoille
LEGO® DUPLO® -maatila kutsuu hauskoihin, opettavaisiin leikkeihin. Setissä on maatilan rakennuksia ja traktori sekä possu, lammas, hevonen, koira, kana, kukko ja lehmiä. Maatilan askareet kehittävät taaperoiden hienomotorisia, sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja. Päivän päätteeksi on aika laittaa eläimet yöpuulle - leikit jatkuvat huomenna!
Kun vanhemmat liittyvät mukaan lasten leikkiin DUPLO-lelusettien parissa, he saavat olla mukana taaperoiden tärkeissä kehitysaskelissa.

- Sisältää traktorin, possun, lampaan, hevosen, koiran, kanan, kukon, kaksi lehmää, neljä LEGO® DUPLO® -hahmoa, rakennettavan navetan, aidon näköisen heinäpaalin ja paljon hienoja tarvikkeita
- Navetta on 23 cm korkea, 20 cm leveä ja 11 cm syvä. Tämän monipuolisen lelusetin voi koota monilla eri tavoilla ja yhdistää kaikkiin muihin LEGO® DUPLO® -maatilaleluihin.
- Ikäsuositus: Alk. 2-vuotiaille

Tuotenumero: 1647230

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu