Duplo / LEGO DUPLO

Opettavaisia hevostallileikkejä
LEGO® DUPLO® Kaupunki Hevostalli ja hoitoponit (10951) sisältää kaiken tarvittavan kahden ihastuttavan ponin hoitoon pienelle eläinten ystävälle. Kekseliäät ja hauskat opettavaiset leikit eivät lopu koskaan.

Leiki ja opi ponitallilla
Ponitallilla on aina hauskaa! Ruoki kaksi söpöä ponia ennen ratsastusretkeä. Retken jälkeen poneille maistuu vesi ja harjaus. Valmistele niille mukava karsina yöksi. Poninhoitoleikit tallilla kehittävät etenkin pienten eläinten ystävien hienomotorisia, sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja. Opettavaisia leluja taaperoiden rakennusleikkeihin LEGO DUPLO -lelut kutsuvat alle kouluikäiset lapset loputtomiin hauskoihin leikkeihin, itseilmaisuun ja oppimaan uutta iloisissa merkeissä.
Kun vanhemmat liittyvät mukaan lasten leikkiin DUPLO-lelusettien parissa, he saavat olla mukana taaperoiden tärkeissä kehitysaskelissa.

- Mukana on tyttö- ja poikahahmo, kaksi söpöä ponia, rakennettava tutunnäköinen talli, jossa on avattavat ovet, sekä vesisaavi, porkkanoita ja oikean näköinen heinäpaali
- Päärakennus on 19 cm korkea, 15 cm leveä ja 9 cm syvä. Setin voi koota monilla eri tavoilla, ja se on helppo yhdistää muihin LEGO® DUPLO® -maatilaleluihin
- Ikäsuositus: Alk. 2-vuotiaille

Tuotenumero: 1647229

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu