Hiusvärit / L'Oréal Paris

Colorista-hiusvärisarja, jolla korostat persoonallisuuttasi. Valittavana eri värejä ja sävyjä ja erilaisia värin kestoasteita.

Washout on hiusväri, joka lähtee pesemällä pois. Anna hiusvärillesi uusi ulottuvuus! Voit vaihtaa väriä usein, sillä väri kestää hiuksissa noin 7 15 pesua. Väri hiipuu pois asteittain pesu pesulta. Sopii vaaleille hiuksille, ombré-hiuksille tai hiuksiin, joissa on vaaleita raitoja.

Käyttö: Sopii vaaleille tai vaalennetuille hiuksille. Pese ja kuivaa hiukset ennen värin levitystä käyttäen mukana tulevia suojakäsineitä. Anna värin vaikuttaa 20 minuuttia tai jopa 30 minuuttia, jos haluat syvemmän värin. Seuraa pakkauksen ohjeita.

Jos haluat värin pois nopeammin, voit pestä hiukset Colorista Fader -shampoolla. Oma hiusvärisi palautuu, kun Washout-väri on pesty kokonaan pois. Washout-värin kesto vaihtelee hiuslaatusi mukaan. Väri voi kestää pitkään erittäin kuivissa hiuksissa.

Hiusväri voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita. Lue käyttöohje ja noudata sitä. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille. Älä käytä tuotetta mikäli sinulla on
- ihottumaa kasvoissa tai hiuspohjasi on herkkä, ärtynyt tai vaurioitunut
- olet aikaisemmin saanut hiusvärin aiheuttaman allergisen reaktion.

Tuotenumero: 1020444

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Näytä 1 arvostelut

Arvostelujen 5.0 keskiarvo 5