Saappaat & nilkkurit / Kavat

Kavat Husum -Chelsea-nilkkurit ovat ekologiset ja niillä on EU Ecolabel -merkintä (virallinen EU-ympäristömerkki). Kavatin suosittu klassikko ja myyntimenestys. Hengittävä nahkavuori. Leveä venyke varren ulkosivulla ja kätevä, nikkelitön vetoketju sisäsivulla. Sisällä vahvike kärjessä ja kannassa. Irrotettava sisäpohja nahkaa. Kenkiä voi käyttää myös ilman irrotettavaa sisäpohjaa. Lenkki takana ylhäällä varressa. Kavat-kengät eivät sisällä teflonia, PTFE:tä tai muita haitallisia hiilivetyjä. Haitallisia aineita on vältetty koko tuotannossa, jotta ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet.

EU Ecolabel -ympäristömerkintä (SE/016/01). Kaikki kengän osat on testattu ja hyväksytty. Ostamalla EU Ecolabel -merkinnällä varustetut kengät autat vähentämään ympäristövaikutuksia.

Kun tilaat lapselle kenkiä, laske tämän verran kasvunvaraa:
Sandaalit/kävelykengät 10-15 mm.
Nilkkurit/saappaat 15-20 mm.

Kengän koko = sisämitta
31 = 202 mm
32 = 209 mm
33 = 214 mm
34 = 221 mm
35 = 228 mm
36 = 232 mm

Mittaa lapsen jalka näin:
Laita lattialle A4-kokoinen paperiarkki niin, että paperin pääty on seinässä kiinni. Laita lapsi seisomaan paperin päälle niin, että kantapää koskettaa seinää.
Lapsen jalkojen tulisi olla vierekkäin ja kehon painon jakaantua tasaisesti molemmille jaloille ilman, että lapsi nojaa mihinkään.
Tee paperille merkintä jalan pisimmästä kohdasta (useimmiten isovarpaan kohdalta) ja mittaa mittanauhalla pituus paperin päädystä merkintään.

Lapsen jalka kasvaa keskimäärin näin nopeasti:
1-2-vuotiaalla noin 20 mm vuodessa
2-3-vuotiaalla noin 15 mm vuodessa
3 11-vuotiaalla noin 10 mm vuodessa

  • Sisäpohja: Nahkaa
  • Päällinen: Nahkaa
  • Ulkopohja: Kumia

Tuotenumero: 1523299-01-31

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu