Hiukset / Just For Men

Just For Menin avulla voit heittää hyvästit harmaille hiuksille. Se poistaa harmaat ja antaa luonnollisemman ilmeen vain viidessä minuutissa. Nopea ja helppo koostumus, jonka levität shampoon tapaan saadaksesi luonnollisen lookin. Just For Men Original Formula peittää harmaat hiukset täydellisesti ja tehokkaasti. Väri tarttuu vain harmaisiin hiuksiin ja säilyttää luonnollisen hiusvärisi hillityt vaihtelut.

Hiusväri on helppo levittää, ja harmaiden hiusten värjäys kestää vain viisi minuuttia. Lisäksi väri kestää siihen asti, kun harmaa kasvaa takaisin. Just For Men Original Formula sisältää proteiinia, E -vitamiinia, aloe veraa ja kamomillaa, jotka ravitsevat hiuksiasi niiden värjäyksen aikana. Hiusväri tekee hiuksista terveemmät ja paksummat jokaisen värjäyksen jälkeen. Ammoniakkivapaa koostumus ei vahingoita hiuksia. Se hoitaa hiuksia ja tekee niistä pehmeät ja helpommat käsitellä.

Jos et osaa valita kahden sävyn välillä, kokeile ensin vaaleaa sävyä. Voit aina käyttää tummempaa myöhemmin.

- Tuote on erittäin helppo käyttää: sekoita, levitä, odota viisi minuuttia, huuhtele ja pese pois shampoolla. Peittää välittömästi harmaat ja väri kestää siihen asti, kunnes harmaa kasvaa takaisin.
- Just for Men on tarkoitettu hiusten värjäykseen, suunniteltu ja markkinoitu miehille ja sen on valmistanut Combe Incorporated.
- Just For Men Original Formulasta on saatavana neljä sävyä: vaaleanruskea, keskiruskea, tummanruskea ja musta.
- Jos haluat poistaa harmaat myös parrastasi, myös partakarvasi näyttävät paksummilta ja partasi runsaammalta. Meillä on samasta sarjasta myös paralle tarkoitettu tuote nimeltään Moustache & Beard.

Tuotenumero: 1703242-01-0

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu
Miten arvostelut toimivat?