Hajuvedet / Jean Paul Gaultier

Ylpeä ja juhlallinen Classique Pride -versio on täällä.

"Vapaus, yhdenvertaisuus, seksuaalisuus". Voiko mikään olla kauniimpaa kuin olla oma itsensä? Jean Paul Gaultier on puolustanut sitä mihin uskoo jo vuodesta 1982 asti niin catwalkeilla kuin kaduillakin. Tutustu hänen värikkääseen kannanottoonsa, rajoitetun erän Pride 2022 -tuoksumallistoon ja sen raidallisiin merimiespaitoihin puettuihin Classique ja Le Male -tuoksuihin. Krominväriset vartalot ja ikoniset pullot ja purkit sisältävät kukkaisen Eau de Toilette -tuoksun, joka sopii kaikille: unisex-tuoksussa on sitrushedelmää, nerolia ja täyteläisiä vaaleita puulajeja. Marssikaamme yhdessä sallivuuden puolesta!

Kaksi kantaa ottavaa pulloa. Kultiksi nousseet Classique-pullo ja Le Male -pullo puolustavat ylväästi luojansa arvoja ja muuttavat kromipintaisen kuorensa Jean Paul Gaultier -julistukseksi. Niiden ikoniset mariininsiniset ja sateenkaariraidalliset merimiespaidat julistavat viestiä: "Liberty, Equality, Sexuality". Pakkaus edustaa vapautta. Mies tai nainen, pidän molemmista. Sekä Classique- että Le Male -tuoksut kantavat ylpeästi samaa viestiä. Sama julistus, sama Jean Paul Gaultier -raidallinen merimiespaita ja sama toive - saada olla vapaa ja yhdenvertainen. Kaikkien Pride-värien puolesta puhuja yhdessä kaikille sopivassa tuoksussa.


Kukkaisen ja sitruksisen eau de toilette -tuoksun ovat luoneet Nathalie Cetto & Quentin Bisch. Unisex eau de toilette avautuu täyteläisillä veriappelsiinin ja yuzu-hedelmän nuoteilla, jotka henkivät modernia, persoonallista ja rohkeaa tunnetta. Ylväs ja juhlava kukkainen sitrustuoksu saa voimaa appelsiininkukasta ja nerolista sekä täyteläisistä ja aistillisista vaaleista puulajeista.

Ensituoksu: Veriappelsiini

Sydäntuoksu: Appelsiininkukka

Pohjatuoksu: Vaalea puu
Tuote sisältää syttyviä aineita ja luokitellaan vaaralliseksi.

Tuotenumero: 1681030

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu