Jabushe Intense Moisture Protection 50 ml & 2-1 Cleansing 50 ml -lahjapakkaus

    0 EUR

    Jaksota ostot eriin Elpyn avulla.
    Maksa alk. 2,9 EUR/kk.
    Lue lisää

    Elpy logo
    Intense Moisture Protection 50 ml & 2-1 Cleansing 50 ml -lahjapakkaus

    Loppunut varastosta

    Kasvot / Jabushe

    Jabushe Intense Moisture Protection -voide on yhdistetty päivä-/yövoide, joka rauhoittaa ja hoitaa herkkää ihoa, kosteuttaa ja suojaa ihoa ulkoisilta ympäristövaikutuksilta sekä ravitsee ihoa antaen sille silkinsileän tunnun ja kauniin hohdon. Pohjoismainen tryffeli suojaa ja rauhoittaa ihoa. Omenauute kosteuttaa pitkäkestoisesti, kiinteyttää ja vahvistaa ihon luonnollisia suojakerroksia. Voide sisältää myös shea-voita, joka säilyttää ihon kimmoisuuden. Kookosöljyn ja oliivin ravitsevat aineet vahvistavat suojakerrosta ja palauttavat ihon kosteustasapainon. Jabushe Intense Moisture Protection -voiteessa on mieto ja raikas, ruotsalaisen luonnon tuoksu.
    100% vegaaninen.
    Päivittäinen puhdistus aamuin ja illoin pitää ihon raikkaana ja kauniina. Jabushe Cleansing Lotion on 2-in-1-puhdistusvoide, joka poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet kasvoilta tehden ihosta kosteutetun, raikkaan ja silkinsileän. Voide sisältää B5-provitamiinia, joka auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen kosteustasapainonsa ja vastustuskykynsä. Rauhoittaa stressaantunutta ihoa ja antaa sille luonnollista hehkua. 100% vegaaninen. Sopii kaikille ihotyypeille. Käytetään aamuin illoin.
    Käyttö
    Jabushe Intense Moisture Protection
    Levitetään aamuin illoin huolellisen puhdistuksen jälkeen.
    Jabushe 2-in-1 Cleansing Lotion
    Käytetään aamuin illoin. Ota hieman Jabushe 2 in 1 Cleansing Lotion -puhdistusvoidetta kosteisiin käsiin ja hiero kevyesti kasvoihin ja kaulaan. Huuhtele haalealla vedellä. Voidaan käyttää myös kostutetun pumpulivanulapun kanssa silmämeikin poistamiseksi tai kasvoveden tapaan.

    Ainesosat
    Jabushe Intense Moisture Protection: Aqua, Caprylic/capric triglyceride, Glycerin, Squalane, Propanediol, Cetearyl alcohol, Butyrospermum parkii butter, Shea butter ethyl esters, C15-19 Alkane, Bentonite, Arachidyl alcohol, Glyceryl stearate, Octyldodecyl myristate, Behenyl alcohol, Cetearyl glucoside, Arachidyl glucoside, Allantoin, Albatrellus ovinus extract, Pyrus malus fruit extract, Pectin, Chlorella vulgaris/Lupinus albus protein ferment, Ethylhexylglycerin, Xanthan gum, Citric acid, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Parfum.
    Ainesosat
    Jabushe Cleansing Lotion 2-in-1: Aqua, Polyglyceryl-4 laurate/sebacate, Polyglyceryl-6 caprylate/caprate, Glycerin, Ammonium acryloyldimethyltaurate/VP copolymer, Hydroxyethyl acrylate/Sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, Squalane, Kaolin, Phenoxyethanol, Parfum, Panthenol, Sodium benzoate, Polysorbate 60, Potassium sorbate, Ethylhexylglycerin, Citric acid, Sorbitan isostearate.

    Tuotenumero: 1537955

    Säästät toimituskulut

    Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

    Lue lisää

    Lasku & Tili

    Edullisimmat maksutapamme

    Lue lisää

    Share your favorites!

    Bilder taggade med #ellos på Instagram.

    • Ole Henriksen Lets Get Luminous Set 52 ml

      68 EUR
    • Ole Henriksen Strength Bb serum 15 ml & Strength Moist 50 ml & BB +eye 15 ml

      105 EUR
    • Ole Henriksen Lets Get Luminous Set 52 ml

      68 EUR
    • Ole Henriksen Strength Bb serum 15 ml & Strength Moist 50 ml & BB +eye 15 ml

      105 EUR
    • Ole Henriksen Lets Get Luminous Set 52 ml

      68 EUR
    • Ole Henriksen Strength Bb serum 15 ml & Strength Moist 50 ml & BB +eye 15 ml

      105 EUR