Pölynimurit / Irobot

Lakaisee ja pesee lattiat sekä kerää pölyn ja lian antaen kiiltävän lopputuloksen.

Puhdistaa monta huonetta NorthStar®-navigointijärjestelmän avulla, jopa huonekalujen alta sekä välttää portaita ja muita reunoja. Aseta puhdistusliina paikalleen, paina käynnistyspainiketta ja robotti aloittaa siivouksen. Lakaisee ja pesee lattiat antaen niille luonnollisen kiillon.

Pitää lattiat kiiltävän puhtaina joka päivä, helposti.
iRobot® Braava™ -lattianpesurobotti auttaa pitämään lattiat puhtaina. Se lakaisee tai pesee lattiapinnat kertakäyttö- tai mikrokuituliinoilla.

Uusi iRobot Braava -lattianpesurobotti on suunniteltu puhdistamaan lattiat nopeasti ja tehokkaasti sekä käsittelee koko lattian yhdellä kertaa. Helppo käyttää - aseta puhdistusliina paikalleen, laske robotti alas ja paina käynnistyspainiketta. Edistyneen robottiteknologiansa avulla se seuraa, missä se on jo ollut ja missä pitää vielä siivota.

Käyttäjäystävällinen
Puhdistusliinat on helppo kiinnittää ja ottaa pois irrotettavan magneettisen siivoustyynyn ansiosta. Kiinnitä puhdistusliina, laske robotti lattialle ja valitse siivoustila. Riittävän hiljainen siivoamaan häiritsemättä päivällä ja yöllä.

Siivottuaan valmiiksi Braava palaa lähtöpaikkaansa ja sammuu automaattisesti. Lataustelakka toimii tyylikkään kompaktina säilytyspaikkana, ja lataa Braavan vain kahdessa tunnissa.

Puhdistaa lattiat nopeasti ja käsittelee koko lattian yhdellä kertaa.
Puhdistus tapahtuu erityisesti suunnitelluilla mikrokuitu- tai kertakäyttöliinoilla. Toimii kaikilla kovilla lattiapinnoilla, kuten laatoilla, vinyylillä,
kovapuulla ja laminaatilla.

Pakkauksen sisältö:
NorthStar-navigointiyksikkö ja C-paristot
Siivoustyyny
2 mikrokuituliinaa lakaisuohjelmiin
2 mikrokuituliinaa pesuohjelmiin
Pro-Clean-säiliötyyny
NiMH-akku, 2000 mAh
EU-sovitin
Turbolataustelakka

Tuotenumero: 1623259

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu