Autoradat / Hot Weels

Lapset voivat kilpailla ystäviensä kanssa Champion Track -autoradalla kaahaus-, driftaus- ja temppukisoissa!

Lapset voivat testata taitojaan kolmessa haasteessa: driftausrata, kiihdytyskilpailu ja huimapäinen mäkikisa. Drift Master Champion™ -driftausrata testaa tarkkuutta.
Ensimmäistä kertaa lapset voivat lähettää autonsa matkaan sivuluisussa ja driftata jo lähtöportilla sen sijaan, että auto lähtisi keula edellä. Saat lisäpisteitä, jos saat säädettävät liput kumoon!

Dragstrip Champion™ -autorata on perinteinen kiihdytyskisa, jossa on upea lähtöportti. Vedä kahvasta ja päästä irti, niin lähtölaskenta alkaa. Kun portit avautuvat, pyri maaliin ja ruutulipulle ensimmäisenä!

Hill Climb Champion™ -haasteessa lapset voivat testata voimiaan mäkikisassa. Lapset voivat ladata autonsa lähettimeen antaakseen autolle riittävästi voimaa kiivetä ylös jyrkkää mäkeä! Pakkauksessa on kaikki, mitä lapset tarvitsevat kilpailun järjestämiseen: oranssi rata, kallistetut kaarteet, kahden auton kilparata, lähettimet ja yksi Hot Wheel® -ajoneuvo!

Jokaisen setin voi yhdistää muihin Hot Wheels® -setteihin (myydään erikseen) upean ratakokonaisuuden rakentamiseksi. Lapset voivat haastaa toisiaan kolmella eri kilpasetillä! Kaikki tarvittava, jotta voit aloittaa heti!

Mukana oranssi rata, kallistetut kaarteet, kahden auton kilparata, lähettimet ja yksi Hot Wheel® -ajoneuvo!
Kehitä lapsen motorisia taitoja driftausradalla, lähtöportin sisältävällä kiihdytyskilpailulla ja ylämäkikisalla! Suositut Hot Wheels® -setit. Jokaisessa setissä on yksi Hot Wheels® -ajoneuvo ja toimintoja, jotka saavat lapset leikkimään tuntikausia.

- Ikäsuositus: Alk. 4-vuotiaille

  • productdetail.attributes.RecommendedAge: Alk. 3-vuotiaille

Tuotenumero: 1646747

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu