Suoristusraudat / ghd

Tutustu lämpömuotoilun kultaiseen standardiin ghd gold® -muotoiluraudalla, jossa vastustamaton, raikas vaaleanliila väri ja pehmeän pinkit metallinhohtoiset yksityiskohdat. Rajoitettu erä.

Dual-zone-teknologia ja kaksi seuraavan sukupolven lämpöanturia takaavat lämmön tasaisen jakautumisen molempiin muotoilulevyihin. Muotoilurauta säilyttää optimaalisen 185 asteen muotoilulämpötilan, jotta lopputuloksena olisi sileämmät ja terveemmät hiukset. Sileät, muotoillut ja jousitetut levyt liukuvat vaivattomasti hiusten läpi ja takaavat sileän ja kiiltävän lopputuloksen käden käänteessä. Ghd gold® styler sopii kaikille hiustyypeille ja pituuksille. Muotoiluraudassa on pyöristetty kiharrinosa, joka mahdollistaa monipuolisen ja ongelmattoman muotoilun ja lookien kätevän vaihtelun.

Tässä liilassa ghd-suoristusraudassa on automaattinen valmiustila, joka aktivoituu, kun laitetta ei käytetä 30 minuuttiin. Lisäksi siinä on lämpölevyjen suoja, joka antaa mielenrauhaa. Kuljeta ghd gold® -suoristusrautaa maksuttomassa lämmönkestävässä muotoilulaukussa, jossa on ylellinen liila sävy ja pinkit yksityiskohdat. Tee puhelimestasi ja kannettavasta tietokoneestasi yksilöllisempi ylellisillä iD-malliston tarroillamme. Tarrat sopivat vain puhelimiin ja kannettaviin tietokoneisiin, ei kuumeneviin välineisiin.

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1695576

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu