Aurinkotuotteet / Garnier

Ambre Solaire tarjoaa uuden 360 asteen nopean levityksen sekä näkymättömän ja virkistävän koostumuksen, joka sisältää aloe veraa. Ambre Solaire UV Water SPF30 Mist suojaa tehokkaasti auringon UVA- ja UVB-säteiltä.
Ominaisuudet:
- Virkistävä ja kosteuttava koostumus: välitön -2 asteen viilentävä vaikutus iholla ja näkymätön koostumus, joka ei tunnu tahmealta. Sisältää aloe veraa ja kosteuttaa ihoa 24 tuntia.
- Tehokas aurinkosuoja: Suojaa ihoa välittömästi auringon aiheuttamilta vaurioilta, jotka johtuvat UVB- ja UVA-säteistä.
- Vedenkestävä
- Helppo käyttää. 360 asteen annostelija takaa tasaisen, nopean ja tarkan levityksen.
Ohjeet: Ravista huolellisesti ennen käyttöä, jotta tuote sekoittuu. Levitä runsas määrä tasaisesti iholle ennen auringossa oleskelua.
Ohjeet: Levitä runsas määrä tasaisesti iholle ennen kuin menet ulos aurinkoon. Levitä usein ja runsaasti suojan säilyttämiseksi, erityisesti uinnin ja ihon pyyhkimisen jälkeen sekä hikoillessasi. Liiallinen auringossa oleskelu on terveysriski. Älä ole auringossa liian kauan, vaikka käyttäisit aurinkosuojaa. Tuote ei suojaa sataprosenttisesti auringolta. Älä altista lapsia suoralle auringonvalolle. Älä suihkuta suoraan kasvoille. Vältä silmänympärysaluetta. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä.

Tuotenumero: 1562357

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu