Sohvat / Furninova

Ellos suunnittelee ja kehittää uusia sohvamalleja, jotka tuottaa laadukas ruotsalainen Furninova. Mukavaan 3:n istuttavaan Ellie-sohvamalliin voi valita kangas- tai nahkapäällisen. Runko massiivipuuta ja selkänoja vaneria/lastulevyä. Kiinteää ja mukavaa kylmävaahtoa sekä kuituvanua. Nozag-jousitus. Tyynyissä irrotettava päällinen. Mustat puujalat. Mitat: Leveys 204 cm, syvyys 83 cm, korkeus 90 cm. Istuinkorkeus 45 cm, istuinsyvyys 58 cm. Kivipesty kangaspäällinen 60% puuvillaa, 40% pellavaa (Martindale 20 000 kierrosta) tai kestävä nahkapäällinen. Paino 56 kg. Tarkista rahtimaksu Toimitus-välilehdeltä. Toimitetaan koottuna, vain jalat on ruuvattava paikalleen.

Haluatko tutustua tarkemmin materiaaliin ja laatuun? Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen info@ellos.fi tai soita 01019 1313, ja tilaa ilmainen kangasnäyte! Ilmoita haluamasi värin edellä mainittu tuotenumero.

Nahkäpäällisen hoito: Nahka on luonnonmateriaali, jota tulee puhdistaa ja hoitaa säännöllisesti, jotta se pysyy raikkaan näköisenä eikä muuta väriään. Pidä huonekalu pölyttömänä ja puhtaana ja suojaa nahkapäällinen suoralta auringonvalolta. Käytä myös nahalle tarkoitettua hoitoainetta, jota löydät nahkatuotteiden erikoisliikkeistä ja hyvin varustelluista myymälöistä.

Tuotenumero: 1501878-02-0

Säästät toimituskulut

Kun tilaat vähintään 59 EUR

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää