Hoitotarvikkeet & hygienia / FOREO

Foreo Issa Baby on ladattava sähköhammasharja. Se on muotoiltu erityisesti alle 4-vuotiaille lapsille. Issa Babyssa on pehmeät silikoniharjakset ja pehmeä värähtely, mikä tekee siitä ihanteellisen varhaiseen suuhygieniaan. Issa Babyssa ei ole vaihdettavaa harjaspäätä, eikä se sisällä BPA:ta tai ftalaatteja. Hammasharjan hierova toiminto puhdistaa ruoantähteet sekä stimuloi hampaiden kasvua. Hammasharja tavoittaa jokaisen hampaan kaikki suunnat ja sopii siksi ihanteellisesti vauvoille jo ennen ensimmäisen hampaan puhkeamista. 2 minuutin harjaamisen jälkeen syttyy hymynaama. Issa Baby -sähköhammasharjaa voidaan käyttää 265 päivää vain yhdellä USB-latauksella.

Toimi näin:
1. Paina yleispainiketta kerran harjausta varten ja kaksi kertaa hierontaa varten. Käytä hammaslääkärin suosittelema määrä hammastahnaa lapsen iän mukaan. Valitse joko vauvoille sopiva rauhoittava geeli tai hammastahna.
2. Kannusta lasta käyttämään Issa Baby -harjaa samalla tavalla kuin manuaalista hammasharjaa. Harjaa hampaita ja hiero ikeniä pyörivin liikkein 2 minuutin ajan. Kahden minuutin kuluttua syttyy hymynaama palkiten lapsen hyvästä työstä.
3. Sulje painamalla yleispainiketta kolmannen kerran.
4. Huuhtele vedellä.

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1672984-02-0

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu