Puhdistusharjat / FOREO

Foreo esittelee Luna 3 Men -laitteen - uusi päivittäinen puhdistusrutiinisi. T-sonic-värähtely poistaa öljyn ja lian syvältä ihosta, jolloin ihostasi ja ihohuokosistasi tulee puhtaammat ja kirkkaammat jo yhdessä minuutissa. Samalla paranee myös ihon kyky imeä itseensä puhdistuksen jälkeisiä hoitotuotteita.
Ei-huokoinen silikoni on nyt 30 % pehmeämpää kuin edellisessä Lunassa ja niin hellävaraista, että voit käyttää sitä yhdessä puhdistustuotteesi kanssa aamuin illoin. Materiaali ei kerää bakteereja, joten voit ottaa harjan mukaan salille, matkoille tai ihan mihin vaan.
Luna 3 Men pehmentää ihoa ja auttaa ehkäisemään parranajon aiheuttamaa ihoärsytystä ja sisään kasvaneisiin karvoihin liittyviä ongelmia. Valmistelee ihosi parranajoa varten, jolloin saat paremman lopputuloksen.
Luna 3 -laitteessa on kaksi puolta. Toinen niistä on tarkoitettu puhdistukseen, ja kääntöpuolen avulla voit edistää puhdistuksen jälkeisen hoitotuotteen imeytymistä ja kiinteyttää ihoa. Valittavanasi on 16 eri tehoa. Bluetoothin avulla liität Lunan helposti Foreo For You -sovellukseen. Voit myös valita pikakomennon ilman sovellusta painamalla Lunan yleispainiketta. Laite on vedenpitävä, joten voit käyttää sitä suihkussa. Laite ladataan mukana tulevalla USB-johdolla. Yksi lataus (n. 1 tunti) riittää jopa 650 käyttökertaan.

Synkronoi Luna sovelluksessa ensimmäisellä käyttökerralla. Lukitus avautuu ja voit rekisteröidä laitteelle 2 vuoden takuun.

Toimi näin:
1. Poista mahdolliset ihonhoitotuotteiden jäämät/silmämeikki.
2. Levitä puhdistustuotetta Lunaan tai kasvoille.
3. Kostuta Luna ja käynnistä se joko sovelluksessa, jossa voit valita tehon, tai pikakomennolla.
4. Puhdista iho kuljettamalla Lunaa minuutin ajan pyörivin liikkein kevyesti kaikkialla kasvoillasi. Ohjelman päätyttyä Luna sammuu itsestään. Huuhtele laite.
5. Levitä puhdistuksen jälkeen kasvoillesi kosteusvoidetta tai seerumia.
6. Hiero tuote kasvoihin kuljettamalla Lunan kääntöpuolta "kohottavin liikkein" kasvojen keskeltä kohti reunoja. Saat ikääntymisen merkkejä ehkäisevän hieronnan, jonka voit toistaa päivittäin, tai tarpeen mukaan.

Tuotenumero: 1624143-01-0

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.