FOREO Kasvoharja LUNA mini 3

Black Week – Super Deal
Tee löytöjä tuhansien tuotteiden joukosta ja saa jopa 70% alennusta!*

Happy Shopping!

111,00 EUR 159,00 EUR -30% Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Vain muutama jäljellä,  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Midnight

Puhdistusharjat / FOREO

Tehokas kaksipuolinen kasvojenpuhdistuslaite HOHTAVAN ihon saamiseksi! Korkeateknologinen, sähköinen kasvojenpuhdistusharja LUNA mini 3 kohottaa ihonhoitorutiinisi seuraavalle tasolle. Erittäin pehmeät silikoniharjakset ja 8000 eri tasoista T-Sonic-värähtelyä poistavat lian ihohuokosista ja jättävät ihon raikkaaksi ja puhtaaksi.
Kasvoharja sopii kaikille ihotyypeille, kuorii ihon erittäin hellävaraisesti ja tekee ihon hoitotuotteille vastaanottavaiseksi.
LUNA mini 3 -kasvoharjassa on myös 30-sekunnin Glow Boost -tila, joka takaa nopean ja tehokkaan puhdistuksen. Harja on valmistettu hygieenisestä silikonista, ja sitä voidaan käyttää kaksi kertaa päivässä suosikkipuhdistustuotteesi kanssa.
LUNA mini 3 ladataan mukana toimitettavalla USB-kaapelilla. LUNA on myös vedenpitävä.
Toimi näin:
1. Poista silmämeikki ja muu meikki meikinpoistoaineella.
2. Kostuta kasvot tai LUNA mini 3 ja levitä sen jälkeen puhdistustuote LUNA mini 3 -kasvoharjalle. Paina joko LUNA:n yleispainiketta pikakomennon käyttämiseksi, tai valitse jokin ohjelma sovelluksen avulla.
4. Puhdista liikuttamalla laitetta pyörivin liikkein poskilla, otsalla sekä nenällä. Pidä painiketta 3 sekuntia alas painettuna puhdistustilan sulkemiseksi, jos haluat päättää käsittelyn aikaisemmin.
5. Huuhtele ja taputtele kasvot kuiviksi.
6. Viimeistele seerumilla ja voiteella.
Huomaa, että LUNA mini 3 tulee avata lukosta ennen ensimmäistä kertaa. Tee se yhdistämällä LUNA Bluetoothin avulla FOREO For You -sovellukseen, jonka voit ladata veloituksetta puhelimellesi. Käynnistä Bluetooth, pidä LUNA mini 3 -kasvoharjan yleispainike alas painettuna ja synkronisoi.

Tuotenumero: 1611078-01-0

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu