Urheilukellot & aktiivisuusrannekkeet / Fitbit

Fitbit Sense - kehittynyt, terveyspainotteinen älykello auttaa parantamaan kehontuntemusta ja opastaa kohti parempaa hyvinvointia.

Saat keinoja stressin havaitsemiseen ja hallitsemiseen sekä ilmoituksen liian korkeasta tai alhaisesta sykearvosta. Opettele ymmärtämään unenlaatuasi paremmin ja seuraa ihonlämpösi vaihtelun suuntauksia. Luonnollisesti käytössäsi ovat myös parhaat kuntoiluominaisuudet, sisäänrakennettu GPS ja yli kuuden päivän akunkesto. Sensen mukana tulee lisäksi kuuden kuukauden maksuton, yksilöllistä ja tarkkaa tietoa tarjoava Fitbit Premium -kokeilujakso uusille käyttäjille. Kokonaisuuden viimeistelee ensiluokkainen muotoilu.

- EDA-sensori ja stressinhallinta
- Ilmoittaa liian korkeasta tai liian matalasta sykkeestä
- Ihon lämpötilaa mittaava sensori ranteessa
- Sisäänrakennettu GPS
- Yli 6 päivän akunkesto
- Moderni muotoilu korkealuokkaista ruostumatonta terästä

EDA Scan -sovellus
EDA Scan -sovellus tarkkailee elektrodermistä aktiivisuuttasi määrittääkseen kuinka kehosi reagoi stressiin.

Stressinhallintatyökalu
Kellon ja sovelluksen työkalujen avulla voit seurata ja hallita stressiä ja tarkkailla, miten mieliala ja stressi liittyvät toisiinsa, tehdä ohjattuja mindfulness-harjoituksia ja paljon muuta.

Mielialan seuranta
Seuraa mielialaasi Sense-kellolla EDA-sensorin avulla tai kirjaa mielialasi Fitbit-sovellukseen, niin opit ymmärtämään, mikä saa sinut voimaan hyvin.

Ihon lämpötilaa mittaava sensori ranteessa
Sense on Fitbitin ensimmäinen älykello, joka mittaa ihon lämpötilaa ranteesta ja auttaa sinua tuntemaan kehoasi paremmin. Älykello kirjaa kehosi lämpötilan joka yö, jotta voit havaita vaihtelut normaalista lämpötilasta. Ominaisuuden avulla voit seurata muutoksia, esimerkiksi kuumetta ja ennustaa kuukautisia ja ovulaatiota.

Fitbit Premium -palvelun kokeilujakso
Sense sisältää kuuden kuukauden maksuttoman Fitbit Premium -kokeilujakson, johon sisältyy yksilöllisiä havaintoja, edistynyttä analyysia, rentouttavia ääniä, työkaluja unen seurantaan ja paljon muuta. Vain uusille Premium-käyttäjille. Aktivoitava samaan aikaan laitteen kanssa. Edellyttää kelvollista maksutapaa. Maksuton kokeilujakso on otettava käyttöön 60 vuorokauden kuluessa laitteen aktivoinnista. Voit välttää tilausmaksun peruuttamalla tilauksen ennen maksuttoman kokeilujakson päättymistä. Katso ehdot kokonaisuudessaan täällä.

Ilmoittaa liian korkeasta tai liian matalasta sykkeestä
Leposyke kertoo paljon terveydestä, ja Sense kertoo sinulle, kun sykkeesi poikkeaa normaaliarvoista.

Sykemittaus vuorokauden ympäri - Purepulse 2.0
Sense-kellossa on uusi PurePulse 2.0 -monisensori, joka seuraa sykettä ympärivuorokautisesti rekisteröiden harjoittelun, unen ja paljon muuta.

Sykealueet
Seuraa tilastoja reaaliaikaisesti harjoituksen aikana. Näet, milloin sykkeesi on rasvanpolttoalueella, aerobisen kunnon alueella tai huippusykkeen alueella ja voit säätää harjoituksen tehoa saavuttaaksesi tavoitteesi.

Kuukautiskierron seuranta
Opi ymmärtämään kehoasi paremmin käyttämällä Fitbit-ranneketta ja -sovellusta kirjataksesi kuukautiset, oireet, ovulaation ja kuukautiskierron.

Sisäänrakennettu GPS
Jätä matkapuhelin kotiin ja käytä Sense-kellon sisäänrakennettua GPS:ää nähdäksesi vauhdin ja matkan juostessasi, vaeltaessasi tai pyöräillessäsi ulkona sekä reittikartan Fitbit-sovelluksessa.

Kartta treenin intensiteetistä (vain sovelluksessa)
Ulkotreenin jälkeen näet Fitbit-sovelluksen kartalta treenin intensiteetin ja treenin aikaiset sykevyöhykkeesi.

Tuotenumero: 1622857

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu