Filorga Optim Eyes Lashes & Brows 7 ml

62,90 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

3 jäljellä varastossa,  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: No color

Ripsivärit / Filorga

Stimuloiva silmäripsiseerumi, joka hoitaa silmäripsiä sekä edistää niiden kasvua.
Läpinäkyvä, hoitava ja stimuloiva seerumi korjaa, vahvistaa ja edistää silmäripsien kasvua jo 3-5 viikon käytön jälkeen. Hoitava duokoostumus, jossa kasvua edistävä seerumi ja hoitava kalvo. Tuote tekee silmäripsistä ja kulmakarvoista täyteläisemmät sekä suojaa niitä.

- Korjaa ja vahvistaa silmäripsiä.
- Edistää karvankasvua ja varmistaa täyteläisen lopputuloksen.
- Hoitaa ja suojaa.

Vaihe 1 - Pitkäkestoisesti stimuloiva seerumi antaa tuuheutta ja pituutta. Kera-extend CX -yhdiste ja suuri NCEF-pitoisuus edistävät silmäripsien ja kulmakarvojen kasvua. Samalla Kera-maintain CX -yhdiste vahvistaa juuria, mikä ehkäisee silmäripsien ja kulmakarvojen ennenaikaista putoamista.
Vaihe 2 - Hoitava kalvo ravitsee ja tuuheuttaa silmäripsiä. Kalvo koostuu hoitavasta yhdisteestä, joka levittää proteiineja silmäripsien sisälle. Ravitsee välittömästi silmäripsiä ja kulmakarvoja, tekee niistä tuuheammat ja suojaa niitä. Läpinäkyvä pohjustustuote helpottaa meikin levittämistä ja parantaa meikin kestoa.

Kauneusvinkki!
Käytä silmäripsien tehokuurina ripsienpidennysten poistamisen jälkeen.

Vaihe 1: Levitä seerumi aamuin illoin puhdistuksen jälkeen silmäripsien ja kulmakarvojen tyveen. Tuote on helppo levittää tarkasti applikaattorin avulla.

Vaihe 2: Levitä hoitava tuote aamuin illoin kulmakarvoille ja silmäripsille tyvestä latvaan asti. Harja levittää tehokkaat aktiiviset ainesosat jokaiselle silmäripselle ja kulmakarvalle. Silmäripset ja kulmakarvat saavat ihanteellisen pohjustuksen ennen meikin levittämistä.

Tuotenumero: 1519982

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu