Filorga NCEF-Reverse MAT 50 ml

Black Week – Super Deal
Tee löytöjä tuhansien tuotteiden joukosta ja saa jopa 70% alennusta!*

Happy Shopping!

75,00 EUR 99,90 EUR -25% Arvosana 0 / 5 ( 0 )

2 jäljellä varastossa,  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: No color

Päivävoiteet / Filorga

Monitehoinen anti-aging-voide, joka tekee ihosta mattapintaisen, vaikuttaa ryppyihin, kiinteyttää ja antaa hehkua ihon laadun parantamiseksi.
Uudistava voide on suunniteltu etenkin normaalille iholle ja sekaiholle. Sillä on korkea NCEF-pitoisuus, joka antaa monitehoisen ja täydellisen anti-aging-vaikutuksen. Häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä sekä antaa iholle uutta hehkua ja kiinteyttä. Sisältää myös tutkittujen ainesosien yhdistelmän, joka ehkäisee tehostetusti ikääntymisen merkkejä. Nestemäinen geeli, jonka sisältämät ainesosat tekevät ihosta mattapintaisen ja supistavat ihohuokosia.

- Häivyttää hienoja juonteita & ryppyjä
- Parantaa ihon laatua
- Kiinteyttää
- Antaa iholle uutta hehkua
- Tekee ihosta mattapintaisen, supistaa ihohuokosia ja tasapainottaa talin tuotantoa.

NCEF: Polyrevitalisoiva yhdiste parantaa ihon laatua, ja siinä on sama pitoisuus kuin pistoksena annettavassa anti-aging NCEF -käsittelyssä. Täydellinen anti-aging vaikutus ryppyihin, kiinteyteen, ihon sävyyn, huokosiin sekä ihon kosteuteen.
Sisältää tutkitusti aktiivisia ainesosia ikääntymisen merkkejä vastaan (hyaluronihappo + kollageeni + A-, H- ja E-vitamiinit), jotka yhdessä tehosteaineiden kanssa tasoittavat ryppyjä ja ihon rakennetta ja lisäävät täyteläisyyttä ja hehkua.
Oleiinihappo ja kasvipohjainen kompleksi tekevät ihosta mattapintaisen, supistavat huokosia kuivattamatta ihoa ja vähentävät talin eritystä.

Kauneusvinkki!
Pidentää lopputulosta esteettisen anti-aging NCEF-hoidon jälkeen. Käytä mielellään MAT-voidetta päivisin ja Reverse-voidetta iltaisin.

Levitä joka päivä, aamuin ja/tai illoin koko kasvoille. Yhdistä Filorgan essenceen ja seerumiin saadaksesi täydellisesti uudistavan hoito-ohjelman.

Tuotenumero: 1508093

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu