Päivävoiteet / Filorga

Tasoittava ja puhdistava puhdistusgeeli saa ihon näyttämään "uudelta" jo seitsemän päivän käytön jälkeen! Esteettisen lääketieteen asiantuntijoiden ja ihotautilääkäreiden kehittämässä kasvojen puhdistustuotteessa on ainutlaatuinen koostumus. Tuote sisältää tasoittavia ja puhdistavia aktiivisia ainesosia, jotka tekevät ihosta tasaisemman ja kirkkaamman. Geeli muuntuu hienoksi vaahdoksi, ja sopii sekaiholle tai rasvaiselle ja epätasapainoiselle iholle.

· Tasoittaa ihoa ja täyttää ryppyjä
· Tekee ihosta mattapintaisen
· Supistaa ihohuokosia
· Vähentää finnejä ja näppylöitä
· Puhdistaa syvältä

HYALURO-YOUTH CX on kolmen ryppyjä ehkäisevän aineen yhdistelmä, joka tekee ihosta täyteläisemmän ja tasoittaa ihoa sekä häivyttää ryppyjä ja hienoja juonteita. Tasoittava vaikutus 7 päivän käytön jälkeen. DERMO-RESCUE CX [5 mikrokuorivaa happoa + sinkki + kasviuute] hoitaa näppyjä ja epätasapainoista ihoa. Näkyvä vaikutus 7 päivän jälkeen. Kolme puhdistavaa polysakkaridia puhdistavat syvältä ja poistavat ilman epäpuhtauksien jättämiä hiukkasia.

Kauneusvinkki! Vältä kasvojen koskettelemista, jotta iho pysyy tasapainossa. Yhdistä päivittäin Age-purify-tuotteeseen saadaksesi kaksinkertaisen, ryppyjä ja epätäydellisyyksiä häivyttävän vaikutuksen.
Hierotaan kostealle iholle ja huuhdellaan pois. Levitä iholle seuraavaksi päivä- tai yövoide.

Tuotenumero: 1638993

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu