Ellos Celine pöytäliina pellavaa/puuvillaa

EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Loppunut varastosta,  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Keltainen

  Pöytäliinat / Ellos

  Pöytäliina pestyä, läpikuultavaa pellavaa ja puuvillaa. Pellavan pinta ja puuvillan pehmeys antavat kodikkaan, rennon ilmeen. Tiheä yliluoteltu sauma kaikilla neljällä sivulla. Leveys 145 cm. Pöytäliinasta on saatavana kolme eri pituutta: 180, 250 ja 300 cm.


  Tuotteessa käytetty puuvilla on viljelty Better Cotton Initiative (BCI) -aloitteen mukaisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on parantaa kansainvälisen puuvillantuotannon käytäntöjä ja tehdä puuvillantuotannosta kestävämpää, vastuullisempaa ja tehokkaampaa kouluttamalla puuvillan viljelijöitä. Järjestön tekemän koulutustyön avulla viljelijät oppivat käyttämään vähemmän vettä, kemikaaleja ja torjunta-aineita. Säästöjen ansiosta viljelyalueen työntekijöiden oikeudet ja työolosuhteet paranevat, tuotettu puuvilla on laadukkaampaa ja alueen biologinen monimuotoisuus säilyy. Kiitos, kun tuet puuvillan vastuullista tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa!

  Tuote on sertifioitu STANDARD 100 by OEKO-TEX® -standardin mukaisesti. Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.
  Lisenssinumero & testauslaitos: 10.HBD.77946 HOHENSTEIN HTTI

  • Päällyskangas: 50% Pellavaa, 50% Puuvillaa
  • Peseminen: Konepesu 60°

  Tuotenumero: 1502901-06-182