Ellos Home Tyynyliina Neely Check pestyä puuvillaperkaalia

11,00 EUR 17,95 EUR -35% Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Tyynyliina Neely Check pestyä puuvillaperkaalia

Vain muutama jäljellä,  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Valkoinen / vihreä

Tyynyliinat / Ellos Home

Tyynyliina pestyä puuvillaperkaalia, jossa on sileä pinta ja viileä, pehmeä tuntu. Painettu pieniruudullinen kuvio ja kaksinkertaiset farkkusaumat ympäriinsä. Langantiheys 200 tc. Koko 50x60 cm.

Tuotteessa käytetty puuvilla on viljelty Better Cotton Initiative (BCI) -aloitteen mukaisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on parantaa kansainvälisen puuvillantuotannon käytäntöjä ja tehdä puuvillantuotannosta kestävämpää, vastuullisempaa ja tehokkaampaa kouluttamalla puuvillan viljelijöitä. Järjestön tekemän koulutustyön avulla viljelijät oppivat käyttämään vähemmän vettä, kemikaaleja ja torjunta-aineita. Säästöjen ansiosta viljelyalueen työntekijöiden oikeudet ja työolosuhteet paranevat, tuotettu puuvilla on laadukkaampaa ja alueen biologinen monimuotoisuus säilyy. Kiitos, kun tuet puuvillan vastuullista tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa!

Oeko-Tex-sertifikaatti 6760CIT . Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.

  • Esitys: Perkaalia
  • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
  • Peseminen: Konepesu 60°

Tuotenumero: 1572909-02-05

Säästät toimituskulut

Kun tilaat vähintään 59 EUR

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää