Tyynyliinat / Ellos Home

Tyynyliina ilmavaa ja aaltoilevaa kreppikangasta, jossa hillityt raidat ja pintakuvio. Ekologista puuvillaa. Langantiheys 150 TC. Tyynyliinassa on 1 cm:n reunus ja kaksinkertaiset farkkusaumat ympäriinsä. Koko 50x60 cm. Toimitetaan samasta materiaalista valmistetussa nyörillisessä kangaspussissa. Kangaspussia voi käyttää myös myöhemmin.

Tyynyliina on kappalevärjätty, mikä tarkoittaa, että jokainen tuote on värjätty ja pesty erikseen. Kankaasta tulee pehmeämpi ja jokainen tuote saa ainutlaatuisen sävyn.

Tuote on GOTS-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että tuote sisältää ekologista materiaalia, joka on viljelty ilman kemiallisia torjunta-aineita, keinotekoisia lannoitteita ja geenimuuntelua (GMO). Tuote täyttää GOTS:in vastuullista valmistusta koskevat sosiaaliset ja ympäristöön liittyvät vaatimukset aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti. Tuotteen ympäristövaikutukset ovat pienemmät kuin tavanomaisesti tuotettujen tuotteiden.
Lisenssinumero: 1629

Tuote on sertifioitu STANDARD 100 by OEKO-TEX® -standardin mukaisesti. Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.
Lisenssinumero & testauslaitos: 2011PK0073 AITEX

  • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
  • Peseminen: Konepesu 60°

Tuotenumero: 1592375-09-05

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu