Ellos Home Tyynyliina Candice Frill pestyä pellavaa, 65x65 cm

28,00 EUR 39,99 EUR -30% Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Tyynyliina Candice Frill pestyä pellavaa, 65x65 cm

Varastossa:  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: 429 lt. pink

Tyynyliinat / Ellos Home

Tyynyliina miellyttävää pestyä ranskalaista pellavaa. Kaikilla sivuilla 2,5 cm:n röyhelö. Tyynyliina on pakattu samasta materiaalista valmistettuun nyörilliseen kangaspussiin. Pussia voi käyttää myös myöhemmin. Koko 65x65 cm.

Erittäin laadukasta ja helppohoitoista ranskalaista pellavaa, joka kestää vuosia käytössä. Pesty pellava on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten.
Pellava on klassinen, kaunis materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ja on tyylikkään näköinen. Pellava imee itseensä kosteutta ja siirtää pois ylimääräistä lämpöä. Pellavatekstiileissä on viileä ja mukava nukkua.

Nukkumismukavuuden säilyttämiseksi suositellaan pesua 60 asteessa sekä kuivausta kuivausrummussa keskilämmöllä, kunnes tuote on kaappikuiva. Taita tuote pituussuunnassa ja kääri rullalle, niin se säilyttää muotonsa eikä rypisty.

Oeko-Tex-sertifikaatti 12.HIN.13300 . Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.

European Flax -sertifioitu. Tuote sisältää laadukasta pellavaa, joka on kasvatettu ympäristöystävällisesti ja jonka voi jäljittää tuotantoprosessin alusta asti.
Tuotteen mukana saat myös tietoa pellavan alkuperästä, viljelijän nimen sekä tiedon viljelypaikasta.

  • Päällyskangas: 100% Pellavaa
  • Peseminen: Konepesu 60°

Tuotenumero: 1571525-07-203

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää