Ellos Home Tyynyliina Bridget pestyä puuvillasatiinia

EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Tyynyliina Bridget pestyä puuvillasatiinia

Loppunut varastosta,  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Svartblå/beige

Tyynyliinat / Ellos Home

Tyynyliina pestyä, ekologisesta puuvillasta valmistettua satiinia, jossa on pehmeä pinta. Painettu kuvio. Langantiheys 300 TC. Koko 50x60 cm + 3 cm:n reunus ympäriinsä. Toimitetaan samasta materiaalista valmistetussa, nyörillisessä kangaspussissa, jossa on päälle ommeltu merkki.

Pestyä puuvillasatiinia, jonka kevyesti silkinhohtoinen mattapinta on pehmeä ja sileä. Kangas tuntuu viileältä ja miellyttävältä ihoa vasten ja on sekä myötäilevää että helppohoitoista.

GOTS-sertifioitu, CU849495 . Tuote on ekologista materiaalia, joka on viljelty ilman kemiallisia torjunta-aineita, keinotekoisia lannoitteita ja geenimuuntelua (GMO). Tuote täyttää GOTS:in vastuullista valmistusta koskevat sosiaaliset ja ympäristöön liittyvät vaatimukset aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti. Tuotteen ympäristövaikutukset ovat pienemmät kuin tavanomaisesti tuotettujen tuotteiden.

Tuote on sertifioitu STANDARD 100 by OEKO-TEX® -standardin mukaisesti. Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.
Lisenssinumero & testauslaitos: 6760CIT CITEVE

  • Esitys: Satiinia
  • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
  • Peseminen: Konepesu 60°

Tuotenumero: 1552386-01-05

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää