Ellos Rantapyyhe Montpellier

  0 EUR EUR

  Jaksota ostot eriin Elpyn avulla.
  Maksa alk. 2,9 EUR/kk.
  Lue lisää

  Elpy logo
  Rantapyyhe Montpellier

  Loppunut varastosta

  Tuotteet kuuluvat eksklusiiviseen rantamallistoon, jonka on suunnitellut Krickelin yhdessä Elloksen kanssa. ”Tavoitteenani oli suunnitella kauniita ja klassisia rantatuotteita, jotka tuntuvat ajankohtaisilta ja tyylikkäiltä myös ensi kesänä, sitä seuraavana kesänä ja toivottavasti vielä senkin jälkeen.” – Krickelin.

  Kylpypyyhkeet / Ellos

  Hamam-pyyhe sileää puuvillaa. Hapsut lyhyillä sivuilla.
  Tuote kuuluu Krickelinin eksklusiiviseen Ellos-mallistoon.

  Ellos tekee yhteistyötä Better Cottonin kanssa puuvillanviljelyn parantamiseksi maailmanlaajuisesti. Better Cotton on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka kouluttaa puuvillanviljelijöitä kestävämpään puuvillanviljelyyn, tehokkaampaan veden käyttöön ja vähäisempään torjunta-aineiden käyttöön. Better Cotton parantaa puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Valitsemalla puuvillatuotteitamme tuet investointiamme Better Cottonin tavoitteisiin. Better Cotton perustuu massatasejärjestelmään, eikä sitä voida jäljittää fyysisesti lopputuotteisiin. Lue lisää Better Cottonista osoitteesta bettercotton.org/learnmore.

  Tuote on sertifioitu STANDARD 100 by OEKO-TEX® -standardin mukaisesti. Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.
  Lisenssinumero & testauslaitos: 09.HTR.69022 HOHENSTEIN HTTI

  • Materiaali: 100% Puuvillaa
  • Peseminen: Konepesu 60°

  Tuotenumero: 1671555-02-703

  Säästät toimituskulut

  Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

  Lue lisää

  Lasku & Tili

  Edullisimmat maksutapamme

  Lue lisää

  Share your favorites!

  Bilder taggade med #ellos på Instagram.