Ellos Home Pussilakanasetti Neely pestyä perkaalia

EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Pussilakanasetti Neely pestyä perkaalia

Loppunut varastosta,  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Koboltinsininen

Pussilakanasetit / Ellos Home

2-tai 3-osainen pussilakanasetti pestyä puuvillaperkaalia. Farkkusaumat ja kuminapit pussilakanan alareunassa. Perkaali on ylellistä, tiivistä, kammattua, viileää puuvillaa, jossa on sileä, pehmeä pinta. 2-osainen setti: 1 pussilakana 150x200 cm ja 1 tyynyliina 50x60 cm . 3-osainen setti: 1 pussilakana 240x220 cm ja 2 tyynyliinaa 50x60 cm.

Öko-Tex-sertifikaatti 6760CIT. Tuote ei aiheuta allergisia oireita eikä muita terveyshaittoja. Tuote on testattu eikä se sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Ellos tekee yhteistyötä Better Cotton Initiativen kanssa parantaakseen puuvillanviljelyä maailmanlaajuisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla tämän tuotteet tuet vastuullista puuvillan tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa. Se ei tarkoita, että tuote on valmistettu fyysisesti jäljitettävästä Better Cotton -puuvillasta.

  • Esitys: Perkaalia
  • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
  • Peseminen: Konepesu 60°

Tuotenumero: 1033294-19-20

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää