Ellos Home Pussilakanasetti Neely Check pestyä puuvillaperkaalia, 2 tai 3 osaa

65,00 EUR 129,00 EUR -50% Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Varastossa:  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Valkoinen / ruskea ruoste

Pussilakanasetit / Ellos Home

Pussilakanasetti pestyä puuvillaperkaalia, jossa on sileä pinta ja viileä, pehmeä tuntu. Pussilakanasetti on käännettävä/kaksipuolinen. Toisella puolella isot ruudut ja toisella pienet ruudut. Painonapit pussilakanan alareunassa. Tyynyliinassa isot ruudut (pieniruudullisen tyynyliinan voi tilata erikseen). Kaksinkertaiset farkkusaumat ympäriinsä sekä pussilakanassa että tyynyliinassa. Langantiheys 200 tc.
2-osainen setti: 1 pussilakana 150x200 cm ja 1 tyynyliina 50x60 cm.
3-osainen setti: 1 pussilakana 240x220 cm ja 2 tyynyliinaa 50x60 cm.

Tuotteessa käytetty puuvilla on viljelty Better Cotton Initiative (BCI) -aloitteen mukaisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on parantaa kansainvälisen puuvillantuotannon käytäntöjä ja tehdä puuvillantuotannosta kestävämpää, vastuullisempaa ja tehokkaampaa kouluttamalla puuvillan viljelijöitä. Järjestön tekemän koulutustyön avulla viljelijät oppivat käyttämään vähemmän vettä, kemikaaleja ja torjunta-aineita. Säästöjen ansiosta viljelyalueen työntekijöiden oikeudet ja työolosuhteet paranevat, tuotettu puuvilla on laadukkaampaa ja alueen biologinen monimuotoisuus säilyy. Kiitos, kun tuet puuvillan vastuullista tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa!

Oeko-Tex-sertifikaatti 6760CIT . Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.

  • Esitys: Perkaalia
  • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
  • Peseminen: Konepesu 60°

Tuotenumero: 1572906-03-26

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää