Ellos Home Pussilakanasetti Edessa Holeseam pestyä puuvillasatiinia, 2 tai 3 osaa

79,99 EUR

Pussilakanasetti Edessa Holeseam pestyä puuvillasatiinia, 2 tai 3 osaa Koko

toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Lt sandbeige

Pussilakanasetit / Ellos Home

Pussilakanasetti ekologisesta puuvillasta valmistettua pehmeäpintaista pestyä satiinia. Langantiheys 300 TC. Pussilakanassa painonapit alareunassa ja kaksi reikäsaumaa 4,5 cm:n päässä alareunasta. Ei kädenaukkoja. Tyynyliinassa 4,5 cm:n reunus ja kaksi reikäsaumaa ympäriinsä. Toimitetaan samasta materiaalista valmistetussa nyörillisessä kangaspussissa, jossa on päälleommeltu merkki.
2-osainen setti: 1 pussilakana 150x200 cm ja 1 tyynyliina 50x60 cm + 4,5 cm:n reunus ympäriinsä.
3-osainen setti: 1 pussilakana 240x220 cm ja 2 tyynyliinaa 50x60 cm + 4,5 cm:n reunus ympäriinsä.

Pestyä puuvillasatiinia, jonka silkinhohtoinen mattapinta tuntuu pehmeältä ja sileältä. Kangas tuntuu viileältä ja miellyttävältä ihoa vasten ja on sekä myötäilevää että helppohoitoista.

Tuote on GOTS-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että tuote sisältää ekologista materiaalia, joka on viljelty ilman kemiallisia torjunta-aineita, keinotekoisia lannoitteita ja geenimuuntelua (GMO). Tuote täyttää GOTS:in vastuullista valmistusta koskevat sosiaaliset ja ympäristöön liittyvät vaatimukset aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti. Tuotteen ympäristövaikutukset ovat pienemmät kuin tavanomaisesti tuotettujen tuotteiden.
Lisenssinumero & testauslaitos: GCL-300218 GCL

Tuote on sertifioitu MADE IN GREEN by OEKO-TEX® -merkinnän mukaisesti. Jäljitettävä merkintä takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita. Sertifiointi on STANDARD 100 by OEKO-TEX® -sertifikaatin mukainen. Lisäksi MADE IN GREEN by OEKO-TEX® -merkintä takaa, että tuote on valmistettu kestävästi ja sosiaalisesti vastuullisissa työskentelyolosuhteissa. Valmistusketju voidaan jäljittää merkinnässä olevan ainutlaatuisen QR-koodin avulla.
Lisenssinumero & testauslaitos: 2011PK0073 AITEX

  • Esitys: Satiinia
  • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
  • Peseminen: Konepesu 60°

Tuotenumero: 1631975-02-79

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu