Pussilakanasetit / Ellos Home

Pussilakanasetti ekologisesta kampapuuvillasta valmistettua perkaalia. Puuvilla on Easy Care -käsiteltyä, mitä tekee siitä erittäin viileän, sileän ja raikkaan tuntuista sekä pussilakanasetistä tavallista helppohoitoisemman. Kolme koristesaumaa ympäriinsä sekä pussilakanassa että tyynyliinassa. Langantiheys 200 tc. Napit pussilakanan alareunassa ja kädenaukot yläkulmissa. Setti toimitetaan samasta materiaalista valmistetussa kangaslaukussa. Laukkua voi käyttää myös myöhemmin.
2-osainen setti: 1 pussilakana 150x200 cm ja 1 tyynyliina 50x60 cm.
3-osainen setti: 1 pussilakana 240x220 cm ja 2 tyynyliinaa 50x60 cm.

Tuote on GOTS-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että tuote sisältää ekologista materiaalia, joka on viljelty ilman kemiallisia torjunta-aineita, keinotekoisia lannoitteita ja geenimuuntelua (GMO). Tuote täyttää GOTS:in vastuullista valmistusta koskevat sosiaaliset ja ympäristöön liittyvät vaatimukset aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti. Tuotteen ympäristövaikutukset ovat pienemmät kuin tavanomaisesti tuotettujen tuotteiden.
Lisenssinumero & testauslaitos: 1629 LETIS

Tuotteella on MADE IN GREEN by OEKO-TEX® -sertifikaatti, jäljitettävä merkintä, joka takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita. Tämä toteutuu STANDARD 100 by OEKO-TEX® -standardin mukaisella sertifioinnilla. Lisäksi MADE IN GREEN by OEKO-TEX® -merkintä takaa tuotteen ympäristöystävällisen ja sosiaalisesti vastuullisen tuotantotavan. Valmistusketjun voi jäljittää merkissä olevalla yksilöllisellä QR-koodilla.
Lisenssinumero & testauslaitos: 2011PK0073 AITEX

 • Esitys: Perkaalia
 • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
 • Peseminen: Konepesu 60°

Tuotenumero: 1609826-03-79

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Näytä 2 arvostelut

Arvostelujen 3.0 keskiarvo 5

 • Arvosana 1 / 5

  Pettymys

  Tilasimme nimenomaan nämä, koska tuotetiedoissa ilmoitettiin käsiaukot, mutta eipä niitä löytynyt, mik…

  Ei hyvä — 2022-04-09

 • Arvosana 5 / 5

  Ihanat!

  Perkaali on ihana materiaali!! Omistan useita, tuntuu vain niin hyvältä ihoa vasten. MUTTA!! Ne käsien…

  Tanzu72 — 2021-06-09