Ellos Home Pussilakanasetti Adina pestyä puuvillaperkaalia

EUR Arvosana NaN / 5 ( 0 )

Pussilakanasetti Adina pestyä puuvillaperkaalia

Loppunut varastosta,  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Harmaameleerattu

Pussilakanasetit / Ellos Home

Pussilakanasetti pestyä puuvillaperkaalia, jossa painettu kuvio. Harjattu, pehmeä pinta, jossa flanellimainen tuntu. Tyynyliinassa kaksinkertainen farkkusauma ympäriinsä. Painonapit pussilakanan alareunassa. Langantiheys 200 tc. Pussilakana 150x200 cm, tyynyliina 50x60 cm. Toimitetaan samasta materiaalista valmistetussa, nyörillisessä kangaspussissa.

Tuotteessa käytetty puuvilla on viljelty Better Cotton Initiative (BCI) -aloitteen mukaisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on parantaa kansainvälisen puuvillantuotannon käytäntöjä ja tehdä puuvillantuotannosta kestävämpää, vastuullisempaa ja tehokkaampaa kouluttamalla puuvillan viljelijöitä. Järjestön tekemän koulutustyön avulla viljelijät oppivat käyttämään vähemmän vettä, kemikaaleja ja torjunta-aineita. Säästöjen ansiosta viljelyalueen työntekijöiden oikeudet ja työolosuhteet paranevat, tuotettu puuvilla on laadukkaampaa ja alueen biologinen monimuotoisuus säilyy. Kiitos, kun tuet puuvillan vastuullista tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa!

Tuote on sertifioitu STANDARD 100 by OEKO-TEX® -standardin mukaisesti. Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.
Lisenssinumero & testauslaitos: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

  • Esitys: Perkaalia
  • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
  • Peseminen: Konepesu 60°

Tuotenumero: 1552541-02-20

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää